Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

Angliai jelentkezési Határidő 2015-01-12

Ha Nagy-Britanniába is szeretnél jelentkezni, az alábbi információk fontosak lehetnek!

1. Az Angliába való jelentkezés elsődleges határideje január 15 (csütörtök) 18:00, azonban a UniversityAdmission rendszerébe már január 14 23:59-ig fel kell tölteni a személyes információkat, kiválasztott szakokat, a referencia leveletpersonal statement-et, GradeTable-t és a nyelvvizsga eredményeket (ha van).

2. A dokumentumok elküldésére nem ez a határidő, azokat később is lehet pótolni (nyár végéig), de a jelentkezésnek érdemes meglennie január 15 lőtt, mert az ez utáni jelentkezések várólistára kerülhetnek.

3. A StudyGuide kauciót + UCAS díjat január 15-ig szükséges befizetni ugyanis ez feltétele a UCAS rendszerébe való regisztrációnak. Amennyiben ez nem történik meg a határidőn belül, sajnos nem áll módunkban a jelentkezést továbbítani. Ha az befizetés megtörtént a határidőn belül, arról az utalási bizonylatot várjuk az info@studyguide.eu címre.

4. A UniversityAdmission rendszerébe ha minden információ fel van töltve, a SUBMIT APPLICATION gombra kattintva válik véglegessé a jelentkezés (Jelentkezésed / Submit application fent). A jelentkezést csak akkor továbbítjuk, ha a jelentkezés SUBMIT-elve lett.

A jelentkezés a UniversityAdmission rendszerén kereszül történik!
Használati útmutató a rendszerhez

 

Ha kérdésed merült fel, használd információkérés űrlapunkat!

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!

Subscribe!