Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

EDUCATIO 2015 2015-01-15

Immár 15. alkalommal kerül megrendezésre az elmúlt években nagy sikernek örvendő EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást Budapesten.  Közép – Európa legnagyobb oktatási kiállítása három nap alatt több mint 100 kiállítóval várja a diákokat.

Természetesen a StudyGuide is részt vesz az eseményen és várja a külföldön továbbtanulni vágyó diákokat. A StudyGuide az elmúlt három évben Scandinavian Education Agency néven segítette a diákok dániai felsőoktatásba jutását, ám az idei évtől egy szervezeti bővülés okán további 13 európai ország 50 intézményét képviselve tartunk előadásokat országszerte, többek között az EDUCATIO-n is. Minden felmerülő kérdésedre személyre szabott választ kaphatsz a rendezvényen jelenlévő StudyGuide munkatársaktól és vendégintézmények képviselőitől.

A 2015-ös EDUCATIO Kiállításon a StudyGuide csapatával tart 4 partner intézmény képviselője is:

Amint azt láthatod, a kiállítás hétközben van, azonban az iskolai hiányzás miatt mégsem kell aggódnod! Az Educatio Kiállítás csütörtöki és pénteki napján a központi Info pultnál igazolást tudsz kérni, iskolai hiányzásod igazolása végett. [forrás]

A SCEDA szeretettel vár minden kedves érdeklődőt kérdéseivel a C01-es standnál, a nemzetközi kiállítok között!

edu2015terkep

Időpont: 2015. január 22-24. (csütörtök-péntek-szombat)

Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

Az EDUCATIO kiállításra a belépés minden vendég számára ingyenes!

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!

Subscribe!