Svédországi továbbtanulás
Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

Svédország

Európa egyik legszínvonalasabb felsőoktatása tandíj nélkül várja a skandináv kultúra szerelmeseit.

Oktatás

A dán felsőoktatásra nagyon hasonlító, tanuló-centrikus, önál­ló­ságra nevelő felsőoktatási rendszerrel Svédország, mely a világ legjobbjai között szerepel. Itt akár egyedi, személyere szabott képzést is összerakhat az ember, nagy a tantárgyi választási szabadság.

A gyakorlat-orientált okta­tás­ és nem­zet­közi kör­nye­ze­t fontos eleme az oktatási módszertannak, sok a projekt alapú csapatmunka. Minden képzés tandíjmentes megszerzett diplomától és kortól függetlenül.

Mindazonáltal a svéd jelentkezési rendszer sajátossága miatt csak érettségivel rendelkező diákok jelentkezése lehetséges. Ez alól csak a Malmö University képez kivételt, ahol 6 angol nyelvű képzésre végzős tanulók is jelentkezhetnek.

Mester szinten azonban nagy választékot és magas színvonalat kínálnak a svéd intézmények. Partnerintézményeink a Malmö University, Jönköping University és University of Borås összesen 41 szakot kínál, melyek között megtalálhatóak az üzleti, IT, design, humán és társadalomtudományi szakok is.

Svédországi képzéseink

Költségek

Az itt megjelenített költségek tájékoztató jellegűek. A diákok saját igényeiktől és lakhelyüktől függően kijöhetnek kevesebből, avagy költhetnek ezeknél az összegeknél többet is.

Megélhetés egy átlagos diákvárosban
Szállás + rezsi 2 200 SEK
Élelmiszer 1 000 SEK
Közlekedés 500 SEK
Internet 100 SEK
Szórakozás + egyéb költségek 500 SEK
Összesen 4300 SEK

Tandíj= nincs

Jelentlezési információ és határidők

 

Tekintsd meg az összes svédországi képzésünket!

Regisztráció a jelentkezési rendszerbe

A regisztráció ingyenes és nem jár kötelezettségel, ugyanakkor kinyitja előtted az európai felsőoktatás kapuját!

Böngéssz 13 ország 50 intézményének kínálatában és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbeket!

Ha több információra vagy kíváncsi Svédország felsőoktatásával kapcsolatban, kérlek használd az információkérés űrlapot!

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!

Subscribe!