Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

További országok

A fentebb látottakon kívül további országokban is rendelkezünk partnerintézményekkel. Amennyiben további kérdéseid adódnak ezekkel kapcsolatban, használd az információkérés menüpontot.

Ausztria

Német nyelven tanulnál tandíjmentesen? A University of Upper Austria a régió egyik legnagyobb intézményeként számos mérnöki és üzleti képzésével lehetőséget nyújt!

Csehország

Ugyan kevesen tudják, de Prága nem csak bámulatos panorámájáról és söreiről, de filmművészetéről is híres. Amennyiben Európa egyik legszínvonalasabb filmművészeti képzésén szeretnél részt venni, bátran ajánljuk a Prague Film School-t!

Észtország

Különleges egyetem egy különleges helyszínen. Az 1634 óta működő University of Tartu legfőbb értékeinek a nemzetközi kooperációt és a kutatást tartja. Ha olcsó megélhetési költségek mellett szeretnél az ország legnépszerűbb egyetemén tanulni, ne habozz!

Lettország

Ahol a keleti és a nyugati kultúra találkozik. A Stockholm School of Economics az ország fővárosában, Rigában kínálja az anyaintézmény világhírű képzéseit, szignifikánsan alacsonyabb megélhetési költségek mellett.

Litvánia

Az International Business School at Vilnius University a keleti blokkhoz közel kínál népszerű üzleti képzéseket. Európa egyik leggyorsabban fejlődő országában olcsó árak mellett tanulhatsz, akár orosz nyelven is!

Olaszország

Ha divatról vagy formatervezésről esik szó, Olaszországnak nincs párja. Az Istituto Europeo di Design lassan 50 éve képzi a kontinens legkreatívabb divatszakértőit, grafikusait és belsőépítészeit. Ha pedig déli légkörben tanulnál, de inkább mérnöki érdeklődéssel bírsz, bátran ajánljuk a Politecnico di Milano képzéseit.

Spanyolország

Olasz design Spanyolország szívében? Az Istituto Europeo di Design gyakorlat alapú képzései Madridban és Barcelonában is megtalálhatóak, így itt is számos színvonalas képzésen vehettek részt.

Regisztráció a jelentkezési rendszerbe

A regisztráció ingyenes és nem jár kötelezettségel, ugyanakkor kinyitja előtted az európai felsőoktatás kapuját!

Böngéssz 13 ország 50 intézményének kínálatában és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbeket!

Amennyiben részletes információra van szükséged ezen országokkal kapcsolatban, használd az információkérés űrlapot.

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!

Subscribe!