Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

Birmingham City University

bcu_logo

 

 

Áttekintés

A Birmingham City University mindig is népszerű választás volt a brit és külföldi diákok számára. Ez a nagy, multikulturális angol egyetem 23,000 diákot vonz közeli és távoli vidékekről egyaránt. Magas reputációját az innovativitásnak, az üzleti élettel való szoros kapcsolatának és gyakorlatközpontú oktatásának köszönheti, folyamatos fejlesztései eredményeképpen pedig kritikus szemléletű, kreatív szakembereket képez. Az iskola missziója, hogy erős befolyásoló tényező legyen az oktatás, kreativitás és a vállalkozásfejlesztés terén.

bcu_picture

Világhírű ötvöskaruk Európa legnagyobbja. Számítások szerint a brit ékszerek 40%-a a mai napig itt készül.

Birmingham a külföldi továbbtanulás remek helyszíne, hiszen egy izgalmas, sokszínű város világszínvonalú éttermekkel, szórakozóhelyekkel és boltokkal. A város több, mint egymillió különböző kultúrájú és etnicitású ember otthona, London után pedig Anglia második legnagyobb diákpopulációval rendelkező városa. A település Európa egyik legnagyobb városa saját reptérrel, számtalan galériával, koncerthelyszínnel, étteremmel és bárral.

 

Miért válaszd Birmingham City University-t?

  1. Multikulturális angol egyetem pezsgő szociális élettel
  2. Kiváló oktatás, különösen a kreatív szakok területén
  3. Remek munkalehetőségek diploma után
  4. Rengeteg szakmai gyakorlat
  5. Kiemelkedő felszereltség
  6. Központi elhelyezkedés

 

Jelentkezés

 

Szállás

A Birmingham City University minden, őket első helyen megjelölő diákja számára garantál kollégiumi elhelyezést a felsőoktatása első évében.

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A Birminghamben találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: Birmingham City University szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy az info@studyguide.eu címen!

A Birmingham City University által kínált képzések

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!
Iratkozz fel!