Breda University of Applied Sciences online előadása

2022.11.23.


Hollandiában szereznél nemzetközi diplomát angol nyelven egy gyakorlatra alapuló jól felszerelt egyetemen? A Breda University of Applied Sciences széleskörben indít alap- és mesterképzéseket a mérnöki, üzleti, vendéglátás, építészet és IT területein belül melyek a munkaerőpiaci trendekre reagálva a gyakorlat és elmélet ötvözésére alapulnak, hogy használható tudást kapj a program végére. Vegyél részt ingyenes online előadásunkon a bredai egyetemmel és ismerd meg Hollandia felsőoktatását és az egyetem képzéseit!

Regisztrációs űrlap az oldal alján a Regisztrációra kattintva!

breda university studyguide hungary
Díjmentes online előadást tart a Breda University of Applied Sciences magyar diákok számára, mely egyetem a világviszonylatban top10-nek számító holland felsőoktatás jeles képviselője.  Az előadáson részt vesznek a StudyGuide nemzetközi oktatási szakértői is, így magyar nyelven is lesz lehetőség kérdezni, információt szerezni. Az online prezentációt a Breda University of Applied Sciences képviselői tartják, hogy kozvetlen és friss információt kaphass az éppen aktuális lehetőségekről.

Az egyetem Breda központjában található, mely egy 300 ezres holland város közel az eindhoveni reptérhez, mely lehetőséget biztosít az olcsó és gyors közlekedéshez.

Hollandiában a magyarhoz hasonló mértékű tandíjak érhetőek el, viszont ezt fedezheti a holland állam kamatmentes diákhitele, illetve az első tanévre 50% kedvezményt biztosít az állam, így az a magyarhoz képest is fél áron van.

Az előadás témái:

  • A holland felsőoktatás
  • A Breda University of Applied Sciences egyetem
  • Elérhető képzések alap- és mesterszinten
  • Tandíjak és kedvezmények
  • Támogatási lehetőségek, állami hitelek, ösztöndíjak
  • Felvételi követelmények és dokumentumok
  • Breda mint diákváros
  • Diákszállás és diákmunkakeresés


A bredai egyetem 19 angol nyelvű képzést indít, melyek lefedik az gazdasági, IT, mérnöki, építészeti és vendéglátáshoz kapcsolódó szakokat.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi űrlapon a regisztráció gombra kattintva. Az előadás linkét elküldjük emailen!

Regisztráció


Időpont és helyszín:

2022.11.23. 17:00 - 18:30
Online


Ha mások is Veled tartanak, kérünk Ők is regisztráljanak, nem regisztrált vendégeket a limitált helyek miatt sajnos nem tudunk beengedni.

Hitelesítés


Helyszín és időpont:

2022.11.23. - 17:00

Online