Tanulj Svédországban Hét - A Linnaeus University online előadása

2020.10.30.


Ingyenes online előadást és konzultációt tartunk a Linnaeus University-vel, Svédország legnemzetközibb egyetemével, mely a világ harmadik legerősebbjének számító svéd felsőoktatás jeles képviselője. Szó lesz angol nyelvű, tandíjmentes alap- és mesterképzésekről, felvételiről, kollégiumokról, munkakeresésről. Az előadást a StudyGuide és SCEDA munkatársai és a Linnaeus University nemzetközi osztályának munkatársa tartják online. Lehetőség lesz online konzultációra is, hogy közvetlenül feltehesd kérdéseid a svédországi továbbtanulással kapcsolatban.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a lenti Regisztráció gombra kattintva. Az előadás linkét automatikusan elküldjük e-mailen.

linnaeus studyguide

A Linneaus University Svédország egyik legnagyobb egyetemeként 33.000 hallgatónak nyújt oktatást évente, melyek közül csaknem 1000 nemzetközi diák. Angol nyelvű programjai lefedik a gazdasági/üzleti, IT és design területeit, de van lehetőség akár alkalmazott matematikát is tanulni alapképzésen. Mesterképzések tekintetében is széles a választék, 40 angol nyelvű mesterképzésvel az egyik legnagyobb választékot nyújtja az egyetem az itt továbbtanuló nemzetközi diákoknak.

Az egyetem minden képzése tandíjmentes az EU diákok számára.


Az egyetem nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és fontosnak tartja, hogy az ott tanító 170 professzor magas szintű akadémiai reputációval rendelkezzen és aktív legyen vezető kutatásokban is az oktatás mellett.

A Linneaus University két campussal is rendelkezik Svédországban, Kalmar és Växjö városában is érhetőek el képzések a nemzetközi diákok számára.

Előadást tart a StudyGuide felősőoktatási szakértő csapata és a Linneaus University svéd képviselője, aki bemutatja az egyetemet és tandíjmentes angol nyelvű szakokat az üzleti, mérnöki és egészségügyi karokon.

Az előadás témái:linnaeus-university-studyguide-sceda

- A svéd felsőoktatási rendszer (top5)

- Felvételi és jelentkezés Svédországba

- A Linneaus University alap- és mesterképzései (tandíjmentes)

- Szálláskeresés és diákmunkakeresés

- Kalmar és Växjö mint diákváros

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadás linkét automatikusan elküldjük e-mailen.

Helyszín és időpont:

2020.10.30. - 17:00

Online - A linket elküldjük a regisztráció után, 24 órával a kezdés előtt