Tandíjmentes Mesterképzések Skandináviában Kiállítás

2023.01.27.


Gyere el ingyenes kiállításunkra és ismerd meg személyesen a Dániában és Svédországban elérhető tandíjmentes mesterképzéseket, skandináv egyetemek részvételével! A rendezvényen találkozhatsz a résztvevő egyetemekkel, akik bemutatják a helyi felsőoktatási rendszereket, egyetemeket, elérhető mesterképzéseket, de lehetőség lesz kérdezni a StudyGuide nemzetközi felsőoktatási szakértőitől is. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrációs űrlap az oldal alján!

FB_header1

Külföldön szeretnél mesterképzésen továbbtanulni? Gyere el, hogy első kézből, személyesen tudj informálódni Dánia és Svédország felsőoktatásáról!

Az eseményen szó lesz az egyetemekről, tandíjakról, ösztöndíjakról, diákszállásokról, elérhető képzésekről és mindenről, amire kíváncsi vagy. A kérdéseidet közvetlenül az egyetemek képviselőinek és diákjainak teheted fel, de jelen lesznek a StudyGuide nemzetközi felsőoktatási szakértői is.

A dán, és svéd oktatási rendszer a világ élvonalába tartozik, mindkét ország a top5-ben szerepel az oktatási világranglistán és tandíjmetenes mesterképzésekkel várják a magyar diákokat. Ha mesterképzést keresel külföldön, Európa legversenyképesebb, legrangosabb és legkeresettebb tandíjmentes felsőoktatásaival találkozhatsz!

A kiállításon részt vesz a StudyGuide csapata is, hogy magyar nyelven is támogassa a diákokat és szülőket az eligazodásban. Mi a StudyGuide-nál több mint 10 éve foglalkozunk nemzetközi felsőoktatással, így már több ezer magyar diáknak segítettünk a külföldi továbbtanulásban és tanácsadásban. Ha bármi kérdésed merül fel a rendezvény során, ott leszünk, hogy megválaszoljuk!

Az egyetemek előadásokat is tartanak a helyszínen 14, 15 és 16 órakor!

A kiállításon közvetlen információt szerezhetsz az alábbi témákban:

- Dánia és Svédország felsőoktatása
- Ösztöndíjak, támogatások, tandíjak, kedvezmények
- Elérhető mesterképzések, egyetemek
- Felvételi és jelentkezési procedúra, követelmények, határidők, bekerülési esélyek
- Diákvárosok, diákélet
- Szállások, kollégiumok
- Diákmunka lehetőségek

Természetesen ezen témakörökön kívül is érdeklődhetsz személyre szabottan közvetlenül az egyetemeknél vagy a StudyGuide munkatársainál!

Az eseményen regisztráció után lehetőség van diákként, szülőként, akár csoportosan is részt venni.

A kiállítás pénteken 13 és 18 óra között. Iskolai igazolást tudunk kiállítani a látogatás idejére ha esetleg iskolaidőben érkeznél.

Időpont és helyszín:

2023. január 27. - Péntek, 13 és 18 óra között

Actor Hotel, 1094 Budapest, Viola utca 10.
Google Maps

Előadások:
14 óra - Aarhus University - Gazdasági mesterképzések Dániában
15 óra - Tandíjmentes Mesterképzések Svédországban
16 óra - University of Southern Denmark - Mérnöki és IT mesterképzések Dániában

A részvétel teljes mértékben ingyenes, viszont regisztráció szükséges az alábbi űrlapon. Osztályok és csoportok regisztrációját az info@eustudy.eu címen lehet jelezni.

A rendezvény szervezője az EU Study. EU Study Adatkezelési irányelvek és ÁSZF.

Helyszín és időpont:

2023.01.27. - 13:00

Actor Hotel, 1094 Budapest, Viola utca 10.