University of Southern Denmark - TEK kar - online előadás, Tanulj Dániában Napok

2020.11.23.


Ha gondolkozol a dániai továbbtanuláson, itt egy remek lehetőség, hogy megismerd Dánia egyik legjobb egyetemét és az ottani továbbtanulási lehetőségeket. Szó lesz alap- és mesterképzésekről a Mérnöki és Technológiai Karon, támogatásokról, tandíjról, diákéletről és a jelentkezési procedúráról egyaránt. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

Regisztrációs gomb az oldal alján!

sdulogo

A Tanulj Dániában Napok keretén belül több dán egyetem is tart online előadást szervezésünkben. A webináriumok online lesznek elérhetőek. A hozzáférést a regisztrált e-mail címre küldjük el.
A rendezvénysorozat teljes programja

Az előadáson részt vesznek az SDU képviselői, akik bemutatót tartanak az egyetemről, képzésekről, felvételiről és anyagiakról, illetve a StudyGuide és SCEDA szakértői, akikől magyar nyelven is lesz lehetőség kérdezni. A díjmentes előadásokat délután tartjuk, iskolaidő után, hogy biztosan részt tudj venni.

Dánia 2020-ban a világ 3. legerősebb felsőoktatása és tandíjmentesen várja a magyar diákokat alap- és mesterszinteken egyaránt. A University of Southern Denmark az ország egyik legerősebb egyetemének számít.

Az előadás főbb témái:

  • - A University of Southern Denmark alap és mesterképzései (Mérnöki és Technológiai)
  • - Tandíjmentesség, támogátási lehetőségek, ösztöndíjak
  • - Odense és Sonderborg campusok
  • - Jelentkezés/felvételi
  • - Szálláskeresés, kollégiumok, szállásgarancia

 

Az University of Southern Denmark mérnöki és technológiai alap- és mesterképzései:
SDU épzések

Az online előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi űrlapon. Az előadás linkét elküldjük e-mailen.

Helyszín és időpont:

2020.11.23. - 17:00

Online - A linket elküldjük a regisztráció után, 24 órával a kezdés előtt