Franciaország

Franciaország

Franciaország felsőoktatása és képzései

Franciaország


Franciaország

Francia felsőoktatási partnerünk a La Rochelle Business School.

Az iskola széles körű egyetemi, posztgraduális és MBA üzleti képzéseket kínál angol és francia nyelven egyaránt. Az iskola nonprofit, független kutatási és oktatási intézet, és tagja a „Grand Ecoles” rendszernek. A programok hangsúlyozzák a szakmai gyakorlatokat és a nemzetközi csereprogramokat, lehetővé téve a hallgatók számára a hozzáférést a hatalmas európai munkaerőpiachoz.
 
A La Rochelle és a nemzetközi hallgatók viszonya hosszú múltra tekint vissza. A campuson a kulturálisan sokszínű, a tanfolyamokon 26 különböző nemzetiség képviselteti magát.
 
Az iskola szakmai és akadémiai csereprogramokkal egyaránt rendelkezik. Ennek a lehetőségnek a kiaknázása érdekében azegyetem kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik, amely  95 külföldi egyetemből és világszerte több mint 1 500 vállalat hálózatából áll
 
A La Rochelle elkötelezett a gyakorlati oktatás iránt, ezért a tanfolyamok 45% -át az üzleti életben tevékenykedő szakemberek tanítják. E mellettr a La Rochelle Business School minden programjában van egy vállalati kapcsolati menedzser, amelynek feladata az üzleti partnerek hálózatának fenntartása és a hallgatók segítése a szakmai karrier-tervek felépítésében.
 
Miért válaszd a La Rochelle Business School-t?

1) „grand ecole” program nyújtása
2) magas várható fizetés a diploma megszerzése után
3) szakmai üzleti vezetők oktatása, aktív jelenlét a piacon
4) a gyakorlatokra összpontosít
5) segítséget nyújt a tanulmányok finanszírozásában
6) hozzáférést nyújt a szakmai hálózathoz
 
Az intézmény tandíjai évi 7,000 EUR-tól kezdődnek.
 

Regisztráció a jelentkezési rendszerbe

Böngéssz 14 ország 68 intézményének kínálatában és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbeket!

Ha több információra vagy kíváncsi Franciaország felsőoktatásával kapcsolatban, kérlek használd az információkérés űrlapot!