Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

Még lehet jelentkezni Angliába és Walesbe! 2017-02-02

Habár az elsődleges angliai jelentkezési határidő lejárt, a legtöbb egyetemen és szakon maradtak fent helyek nagy számban. Akik január 17 és február 19 között SUBMIT-elnek, azok között egy all-inclusive bradfordi utat sorsolunk ki a University of Bradford jóvoltából! Sorsolás: február 19.

Minden információ az angliai jelentkezésről

Itt a teljes angliai jelentkezés 7 lépésben:

1. lépés: UniversityAdmission regisztráció

A rendszerbe való regisztráció feltétele a jelentkezésnek, itt lehet a szakokat kiválasztani, dokumentumokat feltölteni és itt ellenőrizzük mi is a jelentkezést. Ez a rendszer a miénk, az ide feltöltött adatokat csak mi látjuk.

UniversityAdmission regisztráció és belépés

2. Szakok kiválasztása

A regisztráció után válaszd ki a keresőben a megjelölendő szakokat az Apply Now gombra kattinva. Így add hozzá az összes prioritást a listához. Ha olyan szakot is szeretnél megjelölni ami nem található a listán, add hozzá a University of Your Choice programot és az Edit application-nél az Others-be írd be a többi megjelölendő képzést.

Az Egyesült Királyságban maximum 5 szakot lehet megjelölni.

3. Profil kitöltése

A szakok kiválasztása után a My Application (bal főmenü) / Edit application-ra kattintva töltsd ki a személyes, nyelv és oktatás részeket. Ne felejtsd el elmenteni a változásokat jobb oldalt fent (save).

4. Motivációs levél feltöltése

Szintén a My Application / Edit application résznél a Motivation fülbe másold be a maximum 4000 karakteres (szóközökkel), 40 soros Personal Statementet. Összesen 1 levél mellékelésére van lehetőség, ezért az legyen inkább szak és országspecifikus, ne egy adott egyetemnek szóljon. Motivációs levél segédlet letölthető itt.

5. Referencia

A motivációs levél után ugyanitt a References menüpontban tudsz referencia levelet kérni. Itt a referencia adó nevét és e-mail címét kell megadni. Ezután a referencia adó e-mailben kapja meg a kitöltendő formulát, mely kitöltés után automatikusan feltöltésre kerül.

Ha külön dokumentumként szeretnéd mellékelni a referencia levelet, azt a Documents résznél tudod feltölteni. Ennek olyan PDF-nek kell lennie amelyből lehet szöveget másolni. A levél végén legyen ott a referencia adó neve, beosztása, munkahelye, e-mail címe és telefonszáma.

6. Submit

Ha mindezzel készen vagy, az Edit application-nél kattints a SUBMIT gombra. Ekkora mi átnézzük a jelentkezést és ha mindent rendben találunk, továbbítjuk azt. Ha valamit nem találunk rendben, felvesszük veled a kapcsolatot javítási javaslatokat téve.
A SUBMIT-nek január 10-ig meg kell történnie.

7. Verification

Amint továbbítottuk a jelentkezésed, a UCAS-tól kapsz egy e-mailt amit továbbíts az agnes.szekelyhidi@sceda.eu címre. Ezzel lezárul a jelentkezés első szakasza, a dokumentumokat később, közvetlenül az iskoláknak fogjuk továbbítani.

Mi történik ezután?

A megjelölt intézményektől kapni fogsz e-mailen egy offer-t. Ez azt fogja tartalmazni hogy milyen érettségi átlagot várnak el tőled a sikeres felvételhez.

Ezután 2 szakot választhatsz majd ki, egy első prioritást (Firm choice) és egy másodikat (Insurance choice). Firm-nek érdemes egy erősebb iskolát, Insurance-nak pedig egy biztosabbat választani.

Kérdésedet várjuk! Hívj minket a 30/510-9804-es telefonszámon hogy személyreszabott segítséget nyújthassunk jelentkezésedben!

Kérj ingyenes személyes konzultációt

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!
Iratkozz fel!