Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

Nottingham Trent University

ntu_logo

 

 

 

Áttekintés

A Nottingham Trent University (NTU) éves szinten több, mint 26,000 diákot vonz világszerte 100 országból. Alapelvük szerint a diákok elégedettsége és személyes fejlődése mindennél előrébb való, amely mind a foglalkoztatási rátájukban (93% a diplomát követő 6 hónapon belül), mind pedig a hallgatók karrierkilátásaiban tetten érhető.

A kiemelkedően modern berendezésre, az újszerű oktatási technológiák bezetetésére és a szállások kialakítására több, mint 350 millió angol fontot fordítottak. Ez a környezet inspirálja és segíti a hallgatókat, hogy a választott iparágukban releváns tapasztalatot szerezzenek.

A szociális élet és a sport egyformán értékeltek Nottingham városában. Az egyetem több mint 70 sportklubbal rendelkezik, valamint számtalan közösséggel, saját tv csatornával, rádióadóval, magazinnal, és számítógépes játékfesztivállal is.

ntu_picture

 

Miért válaszd Nottingham Trent University-t?

Jelentkezés

Szállás

A Nottingham Trent University minden, őket első helyen megjelölő diákja számára garantál kollégiumi elhelyezést a felsőoktatása első évében. Minden szállás önellátó, de az iskola számos kantinnal és kávézóval rendelkezik

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A Nottinghamben találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: Nottingham Trent University szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy az info@studyguide.eu címen!

A Nottingham Trent University által kínált képzések

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!
Iratkozz fel!