Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

Rólunk

A StudyGuide csapata 2012-ben kezdte közös munkáját SCEDA (Scandinavian Education Agency) néven, és 2014-ig dániai felsőoktatási intézmények képviseletét látta el Magyarországon. 2014-től azonban egy nemzetközi együttműködés keretein belül 13 európai ország felsőoktatásába koordináljuk diákjaink jelentkezését és segítjük integrációját az első hónapokban, immáron StudyGuide néven.

Teljes kínálatunkban 67 intézmény több mint 8000 képzése szerepel, melyek közül a legtöbb Hollandiában, Dániában, az Egyesült Királyságban, Svédországban és Belgiumban található. A StudyGuide-on keresztül egyszerre több országba is lehet jelentkezni limit nélkül.

Munkánkkal segítjük a magyar diákok jelentkezését, iskola- és képzésválasztását, valamint nyelvi teszteket szervezünk azok számára, akik nem rendelkeznek nemzetközi nyelvvizsgával. Továbbá a jelentkezés folyamán a dokumentumok alapos ellenőrzésével biztosítjuk, hogy formai okok ne akadályozhassák a külföldi továbbtanulást. Előadásainkon kívül személyes konzultációval is hozzájárulunk a pontos tájékozódáshoz és tervezéshez.

Egyedi szolgáltatásainkról

A jelentkezés üteme és időpontja minden intézmény és szak esetében eltérő, a szükséges dokumentumok tárolásában, ellenőrzésében és a határidők betartásában a UniversityAdmission kifinomult rendszere van a diákok segítségére. A UniversityAdmission szak-specifikusan és személyre szabottan informál a szak-preferenciák tekintetében, így a legrelevánsabb tájékoztatást adja minden jelentkezőnek.

Felvett diákjainkat további szolgáltatásokkal is várjuk: ilyen például a közvetlenül a kiutazás előtt tartandó rendezvényünk. Itt a hivatalos ügyek intézésétől kezdve, a fogadó országok legfontosabb jellemzőin át, a szállás- és munkakeresésig sok mindenről hallhatsz, ami egy frissen kiköltözőt érinthet az első hónapokban. A prezentációt kötetlen beszélgetés követi, mely alkalmat biztosít a diákoknak az egymással való ismerkedésre.

Dániában továbbtanuló diákjaink számára elindítottunk egy rendezvény-sorozatot, mely során a legnagyobb dán városokban (Aalborg, Koppenhága, Odense) már kinnt élő magyar diákok segítségével ismertetjük a helyi viszonyokat a frissen kiérkezetteknek. Dánia-szerte helyi ügynökeink révén személyes segítséggel is állunk a hallgatók rendelkezésére. Ezenkívül dániai hallgatóinknak hozzáférést biztosítunk egy integrációs adatbázishoz, amely minden fontos információt tartalmaz, amire egy friss diáknak szüksége lehet.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Adatvédelmi tájékoztató

Ha több információra vagy kíváncsi a StudyGuide-al kapcsolatban, kérlek használd az információkérés űrlapot!

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!
Iratkozz fel!