Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

Southampton Solent University

southampton_solent_university-logo

 

 

 

 

A Southampton Solent University barátságos, dinamikus és innovatív. Magas színvonalú akadémiai szakjaik a záloga hogy képzett és tehetséges egyéniségeket képezzenek. Az egyetem büszke rá hogy nemzetközileg és globálisan elhelyezkedő és alkalmazott hallgatók kerülnek ki kezeik közül a munkaerőpiacra. Amellett, hogy az egyetem gyakorlati képzéseket biztosít, lehetőség van a tanulmányok mellett kulturális, művészeti és szociális rendezvényeken, klubokban részt venni, így is színesítve az oktatás élményét.

solent

 

Az egyetem rendelkezik a legmodernebb studiófelszereltséggel, előadó terekkel, speciális sportlaboratóriummal egy nemrégiben eszközölt több millió fontos fejlesztés eredményeképpen. A tanulói környezet modern, barátságos és teljes mértékben segít hogy a hallgató a maximumot hozza ki magából. A Southampton Solenten továbbá található vizisport központ, TV stúdió, animációs és 3D multimédia stúdió és fotóstúdió is.

 

Miért válaszd a Southampton Solent University-t

Jelentkezés

Southampton

A 250 ezres lakosságból 30 ezer diák található Southampton városában, amely parkokkal és vásárlási lehetőségekkel teli. A város pezsgő életét éttermek, mozik és színházak jellemzik, számtalan sportklubb található a településen.

Az egyetem 6 kollégiummal rendelkezik a városban, melyek bútorozottak.

Szállás

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A Southamptonban találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: Southampton Solent University szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy az info@studyguide.eu címen!

A Southampton Solent által kínált képzések

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!
Iratkozz fel!