Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

Tanulj Hollandiában Nap – 3 holland egyetem Budapesten! 2019-01-17

A rendezvény betelt!

———————————————————————————————————————–

Azon gondolkozol, hogy Hollandiában tanulj tovább? Itt a helyed! Előadások és személyes konzultáció Budapesten 3 holland egyetem részvételével. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a holland felsőoktatási lehetőségeidről.

Az informatív előadások után személyes konzultációval várunk. Szó lesz alapképzésekről, tandíjakról, támogatási lehetőségekről, egyetemekről, szakokról és a jelentkezésről is.

Az idei Tanulj Hollandiában Nap, 2019.február 8.-án kerül megrendezésre, és három meghívott partnerünk vesz részt rajta:

Avans University of Applied Sciences
NHL Stenden University

Ezeken az egyetemeken a magyar tandíjakhoz hasonló áron lehet magas szinten tanulni vendéglátást, üzleti tanulmányokat, jogot, környezetvédelmet, nemzetközi és európai tanulmányokat, mérnöki és informatikai tanulmányokat.

Az egyetemek teljes képzéslistája: Stenden, Hague, Avans egyetemek képzései

Hiszünk benne, hogy az előadásoknál célravezetőbb a személyes hozzáállás, a mennyiségnél a minőség. Partnereink, ahogyan mi is, csak egy 15 perces bemutatkozást tartanak, ami után egy kerekasztalbeszélgetés keretein belül feltehetitek a kérdéseiteket. Szeretnénk, ha az iskolák mindenkire kellő időt tudnának fordítani, így egy időben egy intézménynél maximum 6 ember érdeklődhet.

A részvételhez a középfokúhoz közelítő angol tudás elég, ha valamit nem értenél, lehet tőlünk is magyarul kérdezni. Az előadók tudatosan és érthetően beszélnek.

A minőség és a közvetlenség garantálása érdekében a rendezvény maximális fogadóképessége limitált. A helyek rohamosan fogynak, ezért regisztrálj minél előbb!

A rendezvény helyszíne: Soter-Line Oktatási Központ, Budapest, Erzsébet krt. 7.

 

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Hozd el barátaid is!
Jelentkezni az alábbi oldalon lehet:

Tanulj Hollandiában Nap Regisztráció

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy a info@studyguide.eu címen!

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!
Iratkozz fel!