Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

The University of Liverpool

liverpool_logo

 

 

 

Áttekintés

1881-ig visszanyúló múltjával a University of Liverpool az Egyesült Királyság 24 legjobb egyetemét magában tömörítő Russel Group alapítótagja. Egy nemzetközi egyetem, melynek stratégia együttműködései vannak a világ legjelentősebb kormányaival, kutatóintézeteivel, egyetemeivel és szervezeteivel. Kutatása kiemelkedő erősségű: a 2014-es “Research Excellence Framework” alapján a 20. legerősebb az országban, viszont bizonyos területeken még ennél is előrébb jár. Kémiában és számítástechnikában országos első, míg mérnökségben országos ötödik, építészetben pedig országos kilencedik. Kutatásainak 81%-a legmagasabb, “world leading” és “internationally excellent” kategóriákba sorolt.

A külföldi továbbtanulás optimális helyszíne, hisz oktatásuk, kutatásuk, felszereltségük és diáktámogatásuk okán a világ egyetemeinek legjobb 1%-ában vannak. Oktatóik a szakmából érkezett profik, akik az iskola Liverpool belvárosában elhelyezkedő campusán osztják meg a tudásukat a hallgatókkal.

liverpool3

 

Legfőbb adatok

  • Több, mint 400 képzés
  • 1,300 kiemelkedő kutató
  • 22,000 diák
  • Világszinten top 1%
  • 89 millió Fontos kutatási bevétel
  • Több mint 7,000 nemzetközi diák

Pár érdekesség a városról

 

Jelentkezés

Szállás

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz. Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A University of Liverpool campusai területén találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: University of Liverpool szállások

 

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy a info@studyguide.eu címen!

A University of Liverpool által kínált képzések

 

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!
Iratkozz fel!