Anglia Ruskin University

A több, mint 160 éves múltra visszatekintő Anglia Ruskin University egy Cambridge-ben található intézmény, amely elhelyezkedésén kívül gyakorlatias oktatásával is kitűnik konkurensei közül.

Anglia Ruskin University


Az 1858-as évig visszavezethető történelmű Anglia Ruskin University négy fő kampusszal rendelkezik Cambridge-ben, Chelmsfordban, Londonban és Peterborough-ban.aru logo

Az elmúlt években több mint 115 millió Font befektetés érkezett az egyetemhez. Cambridge 2011-ben jelentős átalakítás előnyeit élvezte, és 2014-ben befejezték a munkát az erre a célra szánt egészségügyi épületükben, a Young Street-en. Itt találhatóak a legmodernebb klinikai készségekkel foglalkozó laboratóriumok, beleértve a kórházi osztályokat is. A Young Street otthont ad a speciális zeneterápiás központnak. 2018-ban vadonatúj Tudományos Központot és Jogi Klinikát nyitottak meg.1995-ben Chelmsford-i épületüket maga II. Erzsébet Királynő nyitotta meg.

Ugyan az intézmény gyökerei a művészeti képzésekhez csatlakoznak, portfóliójuk mára jócskán túlnőtt ezen: mérnöki, informatikai,jogi, üzleti és humán képzések tucatjait indítják évről évre.

Az intézmény diákjai között 185 különböző náció képviselteti magát.

Kutatásaik 7 kutatóintézetben zajlanak: A StoryLab eredeti neve a Digitális Gazdaságkutató Intézet volt, amikor 2010-ben megalakult. Ma azt a kérdést teszi fel, hogy digitális korunkban az emberek hogyan tapasztalják a világot és helyüket benne. E mellett a történetmesélést modern, multimodális megközelítésben kutatja.

2011-ben létrehozták a Globális Fenntarthatósági Intézetet. Ez éghajlatváltozással és a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekre összpontosít, és gyorsan hírnevet szerzett aktuális, nagy hatású kutatásaival és jelentéseivel.

Ezt követően 2014-ben jött a Katonai Társadalmi Kutatási Veteránok és Családok Intézete, amely értékes kutatást végez a katonai tapasztalatok veteránokra és szeretteire gyakorolt ​​hatásáról.

Legújabb kutatóintézeteiket 2016-2019 között mutatták be. A 2016-ban alakult Keleti Rendőrségi Intézet kutatásra, szakmai fejlesztésre és ismeretek cseréjére összpontosít, amelyek javítják a rendőrségi gyakorlatot Anglia keleti részén. Eközben a Pozitív Öregedés Kutatóintézete elkötelezett az elöregedő népességgel kapcsolatos kihívások és lehetőségek kezelésében; A Cambridge Zeneterápiás Kutatóintézetk célja a zeneterápia megértésének elősegítése és annak képessége, hogy pozitív változást gyakoroljon az egészségre és az emberi jólétre. Legutóbbi fejlesztésük az egyik speciális kutatóegységük, amely már régóta magas színvonalú kutatást végzett a látás és a szembetegségek területén, a Látás- és Szemkutató Intézet lett.

Ezen intézmények mellett számos kutatócsoport működik, amelyek olyan különféle témákra szólnak, mint az ökológia, a pénzügy és a gazdaság, a kiberbiztonság és a politikai történelem.

2014-ben 12 kutatási területük „világvezető” besorolású volt a kormány kutatási kiválósági keretrendszerében (REF).

Az Anglia Ruskin Egyetem képzései jelenleg nem találhatóak meg a jelentkezési rendszerünkben, ettől függetlenül tudsz hozzájuk jelentkezni a segítségünkkel. További információkért keress bennünket az info@studyguide.eu címen!