RólunkA StudyGuide csapata 2012-ben kezdte közös munkáját SCEDA (Scandinavian Education StudyGuide és SCEDA) néven, és 2014-ig csak dániai felsőoktatási intézmények képviseletét látta el Magyarországon. 2014-től azonban egy nemzetközi együttműködés keretein belül 13 európai ország felsőoktatásába koordináljuk diákjaink jelentkezését, és segítjük integrációjukat az első hónapokban, immáron StudyGuide néven.

Teljes kínálatunkban 67 intézmény több mint 8000 képzése szerepel, melyek közül a legtöbb Hollandiában, Dániában, az Egyesült Királyságban és Svédországban található. A StudyGuide segítségével egyszerre több országba is lehet jelentkezni.

Munkánkkal segítjük a magyar diákok jelentkezését, iskola- és képzésválasztását, valamint nyelvi teszteket szervezünk azok számára, akik nem rendelkeznek nemzetközi nyelvvizsgával. Továbbá a jelentkezés folyamán a dokumentumok alapos ellenőrzésével biztosítjuk, hogy formai okok ne akadályozhassák a külföldi továbbtanulást. Előadásainkon kívül személyes konzultációval is hozzájárulunk a pontos tájékozódáshoz és tervezéshez.

Egyedi szolgáltatásainkrólPartnereinket rendszeresen látogatjuk, ahogyan ők is minket: minden évben számos brit, holland, dán és svéd felsőoktatási intézmény látogat el a szervezésünkben Magyarországra, hogy első kézből, díjmentes rendezvényeken és ingyenes konzultációkon tájékoztathassuk diákjainkat akár személyesen vagy online.

Felvett diákjainkat további szolgáltatásokkal is várjuk: ilyen például a közvetlenül a kiutazás előtt tartandó rendezvényünk. Itt a hivatalos ügyek intézésétől kezdve, a fogadó országok legfontosabb jellemzőin át, a szállás- és munkakeresésig sok mindenről hallhatsz, ami egy frissen kiköltözőt érinthet az első hónapokban. A prezentációt kötetlen beszélgetés követi, mely alkalmat biztosít a diákoknak az egymással való ismerkedésre.

Ezen kívül dániai hallgatóinknak hozzáférést biztosítunk egy integrációs adatbázishoz, amely minden fontos információt tartalmaz, amire egy friss diáknak szüksége lehet.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Adatvédelmi tájékoztató

Ha több információra vagy kíváncsi a StudyGuide-al kapcsolatban, kérlek használd az információkérés űrlapot!