Integration csomag

Integration csomag

Az Integration csomag tartalma, szolgáltatsáok leírása. Mit tartalmaz az Integration csomag? Milyen extra szolgáltatásokkal egészíthető ki?

Integration csomag


Az Integration csomagot azok számára hoztuk létre, akiknek nemcsak az egyetemi bekerülés fontos, hanem hogy egyszerűbben boldoguljanak és érvényesültjenek a kiválasztott célországban és a külföldi egyetemen. A csomag tartalmazza az Admission csomagot, emelett kiegészül a motivációs lecél író tanfolyammal, szállás- és munkakereső workshopokkal, hivatalos fordítással, extra konzultációval és még 2 Oxford Online Placement Test lehetőséggel. Ez a csomag kiegészíthető Non-Partner szolgáltatással is, amellyel bármely egyetemre jelentkezhetsz célországainkban.

Az Integration csomag tartalma:

A teljes Admission csomag, kiegészítve egy extra konzultációval és két Oxford Placement Test próbalehetőséggel.

Az első konzultáció során végigvesszük a hozzád leginkább illő egyetemeket, képzéseket, követelményeket, tandíjakat és elérhető támogatásokat. A második alkalommal együtt elvégezzük a jelentkezési rendszerünkbe való regisztrációt, hogy minden pontos legyen a profilban. A harmadik megbeszélésen átvesszük a megjelölendő szakokat, összeállítjuk a pontos felvételi tervet időpontokkal, szükséges dokumentumokkal, határidőkkel és átbeszéljük az időközben felmerült kérdéseket. A negyedik alkalommal átnézzük együtt a teljes jelentkezési portfóliót, ellenőrizzük a felvételi dokumentumokat és hogy megfelel-e minden a követelményeknek, majd a jelenlétedben leadjuk a jelentkezésed a kiválaszott egyetemkre. Ezek a megbeszélések lehetnek személyesek vagy online alkalmak is.

A Motivációs levél író tanfolyam felkészít az egyik legfontosabb felvételi dokumentum megírására, sőt, tapasztalt angol tanár mentort is kapsz, aki nemcsak megtanítja, hogy hogyan nézzen ki a levél, mit írj bele és hogyan tedd vonzóvá az egyetemek számára, de a megírás után át is beszéli veled a megírt leveled pontról pontra. Mivel sok egyetem esetében a motivációs levél minősége legalább annyira fontos mint a hozott jegyek, ezzel a tanfolyammal nagyban tudod növelni bekerülési esélyeid a kiválasztott egyetemekre.

Az érettségi bizonyítvány hivatalos fordítását is biztosítjuk, melyet elfogadnak a külföldi egyetemek, így nem lesz szükséged a nyári szünidőben az iskolád által hitelesített dokumentumok (transcriptek jegytáblázatok) beszerzésére.

Munkakeresés workshopunk felkészít a célországban való diákmunka keresésre, az önéletrajz formai és tartalmi elemeire, valamint arra, hogy hol és hogyan keress diákmunkát. Az informatív előadás után lehetőséged van a témában személyes konzultációra, ahol átbeszéljük, hogy a te esetedben mik a legjobban működő stratégiák, mire figyelj oda, és pontosan milyen cégeket, pozíciókat célozz az adott városban.

Szálláskeresés workshopunk során végigvezetünk a szálláskeresés módjain, majd egy személyes vagy online konzultáció keretein belül létre is hozzuk a regisztrációid az adott felületeken és be is jelöljük a számodra helyileg, anyagilag és felszereltségileg legjobban megfelelő szállásokat.

Az Integration csomag opcionálisan kiegészíthető Non-Partner szolgáltatásunkkal, mellyel bármely egyetemre jelentkezhetsz Dánia, Hollandia, Svédország, és az Egyesült Királyság egyetemeire (kivéve Oxford és Cambridge).

A csomagra való előfizetés 15% kedvezményre jogosít a további kiegészítő szolgáltatások árából.

Megrendelés

Kiegészítő szolgáltatások

Extra szolgáltatások az Integration csomaghoz - 15% kedvezmény a csomag mellé Ár
Non-partner kiegészítő szolgáltatás
(nem partneregyetemre való jelentkezéshez
Integration csomag esetén)

98.000 Ft.

83.300 Ft.

Személyes vagy online konzultáció extra alkalom 8.700 Ft.
7.200 Ft.
Hivatalos fordítás (angol, érettségi fordítás a csomag árban) Árajánlat alapján
Árajánlatkérés online
Fordítás: dán, holland, svéd (pl. lakásbérleti szerződés) Árajánlat alapján
info@studyguide.eu
Workshopok (előadás és személyes segítség)
  • Adminisztráció: TB, biztosítás, vállalkozás alapítás

24.960 Ft. / alkalom
21.200 Ft.

IELTS nyelvvizsga felkészítő
Részletek, regisztráció
38.960 Ft.
33.100 Ft.

Célnyelvi tanfolyam, 20 és 30 órás

49.960Ft-65.890Ft.
42.450 Ft. - 56.000 Ft.

 

Csomagjaink és tartalmuk

Ha kérdésed merült fel a szolgáltatásokkal vagy csomagokkal kapcsolatban, írj nekünk online, vagy hívj minket a 30/510-9804-es telefonszámon!