Oktatás

Oktatás

A világ egyik legszínvonalasabb felsőoktatása tandíjmentesen.

Oktatás


Finnország a tanulóközpontú és önállóságra nevelő felsőoktatási rendszer jellemzőjével emelkedik ki az Észak-Európai oktatási modellek között, és elismerten a világ legjobbjai közé tartozik ezen a téren.

Az oktatási módszertan hangsúlyozza a gyakorlati orientációt és a nemzetközi környezet fontosságát, amit számos projekt-alapú csapatmunka is támogat. Az oktatás minden szintjén a diákokat aktívan bevonják, hogy fejlesszék együttműködési és problémamegoldó képességeiket.

Külön kiemelendő, hogy Finnországban a képzések tandíjmentesek, és ez vonatkozik mindenki számára, függetlenül attól, hogy milyen diplomát szereznek és életkoruktól. Ez az elv támogatja a társadalmi mobilitást és az esélyegyenlőséget az oktatás terén.

A finn felsőoktatás előnyei:

  • Magas oktatási színvonal és felszereltség
  • Elismert nemzetközi diploma
  • Gyakorlatorientált oktatás
  • Kiemelkedő munkáltatási ráta és fizetés: a mérnök szakon tanuló diákok akár már az első egyetemi év után 2000-3000 eurós fizetéssel helyezkednek el a nyári hónapokban.

Ha kérdésed merült fel, keress minket a 30/510-9804-es telefonszámon, vagy írj nekünk az info@studyguide.eu címre, hogy segíteni tudjunk.

Online információkérés

StudyGuide szolgátatások, csomagok, árak