Completion csomag

Completion csomag

A Completion csomag leírása és tartalma. Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a Completion csomag?

Completion csomag


A Completion csomagot azok számára hoztuk létre, akiknek nemcsak az egyetemi bekerülés és a könnyebb tanévkezdés fontos, de szeretnének rendkívül hamar diákmunkát szerezni és integrálódni a kiválasztott célországban. A csomag többek közöt magában foglalja a célnyelvi felkészítő tanfolyamot, melybe nem csak az általános nyelvtani és szókincsbeli tudásanyagot sűrítettük bele, de a munkakeresés modult is, mely felkészít a célnyelvű CV és állásjelentkezés megírására, állásinterjúra és alapvető beszélgetésekre a munkakörnyezetben. Így az egyetemi hallgató nemcsak az általános komfortérzetet és magabiztosságot adó alapokat sajátítja el, hanem az érvényesüléshez, munkaszerzéshez, kapcsolatépítéshez, beilleszkedéshez és boldoguláshoz szükséges tudást és kommunikációs képességeket is.

Az Completion csomag ára: 295.000 Ft.

A Completion csomag tartalma:

A teljes Admission és Integration csomag, kiegészítve egy extra konzultációval és számos egyéb, a külföldi életet és érvényesülést segítő szolgáltatással.

Az első konzultáció során végigvesszük a hozzád leginkább illő egyetemeket, képzéseket, követelményeket, tandíjakat és elérhető támogatásokat. A második alkalommal együtt elvégezzük a jelentkezési rendszerünkbe való regisztrációt, hogy minden pontos legyen a profilban. A harmadik megbeszélésen átvesszük a megjelölendő szakokat, összeállítjuk a pontos felvételi tervet időpontokkal, szükséges dokumentumokkal, határidőkkel és átbeszéljük az időközben felmerült kérdéseket. A negyedik alkalommal átnézzük együtt a teljes jelentkezési portfóliót, ellenőrizzük a felvételi dokumentumokat és hogy megfelel-e minden a követelményeknek, majd a jelenlétedben leadjuk a jelentkezésed a kiválaszott egyetemkre. Ezek a megbeszélések lehetnek személyesek vagy online alkalmak is.

Az érettségi és év végi bizonyítványok hivatalos fordítását is biztosítjuk, melyet elfogadnak a külföldi egyetemek, így nem lesz szükséged a tanév folyamán és a nyári szünidőben az iskolád által hitelesített dokumentumok (transcriptek, jegytáblázatok, verification formok) beszerzésére. Amennyiben a kiválasztott egyetem csak OFFI fordítást fogad el, az nem része a szolgáltatásnak, csomagnak.

Az érettségi előtt meghozott döntés a továbbtanulást illetően egy rendkívül fontos és hosszú távra ható elhatározás, ezért fontosnak érezzük, hogy a hozzád leginkább illő szakirányokon tanulj tovább. Ezek kiválasztására hoztuk létre karrier tanácsadásunkat, melynek keretein belül szakértő karrier tanácsadónk segít a szakirányok és szakmák kiválasztásában, hogy igazán felelős és jól mérlegelt választás eredményeként jelöld ki a szakokat és képzéseket a különböző egyetemeken.

A Completion csomag automatikusan tartalmazza Non-Partner szolgáltatásunkkat, mellyel bármely egyetemre jelentkezhetsz Dánia, Hollandia, Svédország és az Egyesült Királyság egyetemeire (kivéve Oxford és Cambridge).

Célnyelvi felkészítő tanfolyamunk igazi kick-startot ad a külföldi tanévkezdésednek. Óriási segítséget nyújt a munkakeresésben, beilleszkedésben, érvényesülésben és kapcsolatépítésben, ezen felül magabiztosságot és komfortérzetet ad, hogy érted a téged körülvevő környezetet a választott célországban. Tanfolyamaink elindulnak angol, dán, holland és svéd nyelveken is, 25 órás formában. A hosszabb képzés folyamán a nyelvi alapok mellett elsajátíthatod a célnyelvi önéletrajz írásának rejtelmeit is, illetve egyéb, a munkakeresés folyamán hasznos kifejezéseket tanulhatsz meg.

Ösztöndíjak, támogatások, tandíjkedvezmények és diákhitelek workshopunk pedig megismertet a célországban elérhető támogatásokkal, kedvezményekkel, ösztöndíjakkal, diákhitelekkel, de kitér a helyi vállalkozásalapításra is.

Biztosítást kötünk neked ami tartalmazza az utas, baleset és egészségbiztosításokat is. Helyi bankszámlát is nyitunk veled, hogy már a kiutazáskor tudj helyi pénznemben utalni és fizetéseket fogadni.

Helyi bankszámlát is nyitunk neked még Magyarországról a célországban, hogy tudj helyi pénznemben utalni és utalást fogadni is. Így egyszerűbb a mindennapi élet, bármely országot is válaszd.

A további extra szolgáltatások árából 20% kedvezményt biztosít a csomag.

A csomag nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő egyetemi jelentkezési díjakat.

Megrendelés

Kiegészítő szolgáltatások

Extra szolgáltatások a Completion csomaghoz - 20% kedvezmény Ár
Személyes vagy online konzultáció extra alkalom 14.490 Ft.
11.490 Ft.
Hivatalos fordítás
- angol, érettségi és év végi bizonyítvány fordítás a csomag árban
Árajánlat alapján
Árajánlatkérés online
Fordítás: dán, holland, svéd (pl. lakásbérleti szerződés) Árajánlat alapján
info@studyguide.eu
IELTS nyelvvizsga felkészítő
Részletek, regisztráció
44.490 Ft.
35.600 Ft.

Csomagjaink és tartalmuk

Admission

35.000 Ft.

Több, mint 1500 diák választása

Integration

144.900 Ft.

Csomag értéke:

197.150 Ft.

Completion

295.000 Ft.

Csomag értéke:

466.730 Ft.

10 éve elérhető csomag

Jelentkezés akár 3 országba egyszerre

1+1 személyes vagy online konzultáció

Ország, egyetem és szakválasztás tanácsadás

Jelentkezési terv és dokumentáció összeállítása

Online jelentkezési platform

Motivációs levél formai és tartalmi ellenőrzése

Felvételi anyag ellenőrzése és adminisztrációja

Pre-Departure Meeting - a külföldre készülő diákok találkozója

Szálláskeresés információ

Facebook csoport a külföldre készülő diákoknak

Non-partner szolgáltatással kiegészíthető

10% kedvezmény további szolgáltatások árából

Az Admission csomag teljes tartalma

+1 személyes vagy online konzultáció (összesen 3)

Motivációs levél írási tanfolyam

Érettségi bizonyítvány hivatalos fordítása (digitális formában)

Munkakeresés

workshop

(előadás és személyes konzultáció)

Szálláskeresés

workshop

(előadás és személyes konzultáció)

Hivatalos ügyintézés workshop

(előadás és személyes konzultáció)

Non-partner szolgáltatással kedvezményesen kiegészíthető

15% kedvezmény további szolgáltatások árából

Az Admission és Integration csomagok teljes tartalma

+1 személyes vagy online konzultáció (összesen 4)

Bizonyítványok hivatalos fordítása (9-12 év, digitálisan és/vagy papír alapon)

Karrier szaktanácsadás

Non-partner szolgáltatás

Célnyelvi felkészítő - 25 órás (angol, dán, holland vagy svéd)

Ösztöndíjak, támogatások, tandíjkedvezmények és diákhitelek workshop

(előadás és személyes konzultáció)

Helyi digitális bankszámla nyitás

Repülőjegy foglalás és utazástervezés

Nemzetközi csomagküldés tanácsadás

20% kedvezmény további szolgáltatások árából

Részletek Részletek Részletek

Ha kérdésed merült fel a szolgáltatásokkal vagy csomagokkal kapcsolatban, írj nekünk online, vagy hívj minket a 30/510-9804-es telefonszámon!