Completion csomag

Completion csomag

A Completion csomag leírása és tartalma. Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a Completion csomag?

Completion csomag


A Completion csomagot azok számára hoztuk létre, akiknek nemcsak az egyetemi bekerülés és a könnyebb tanévkezdés fontos, de szeretnének rendkívül hamar diákmunkát szerezni és integrálódni a kiválasztott célországban. A csomag többek közöt magában foglalja a célnyelvi felkészítő tanfolyamot, melybe nem csak az általános nyelvtani és szókincsbeli tudásanyagot sűrítettük bele, de a munkakeresés modult is, mely felkészít a célnyelvű CV és állásjelentkezés megírására, állásinterjúra és alapvető beszélgetésekre a munkakörnyezetben. Így az egyetemi hallgató nemcsak az általános komfortérzetet és magabiztosságot adó alapokat sajátítja el, hanem az érvényesüléshez, munkaszerzéshez, kapcsolatépítéshez, beilleszkedéshez és boldoguláshoz szükséges tudást és kommunikációs képességeket is.

A Completion csomag tartalma:

A teljes Admission és Integration csomag, kiegészítve egy extra konzultációval és számos egyéb, a külföldi életet és érvényesülést segítő szolgáltatással.

Az első konzultáció során végigvesszük a hozzád leginkább illő egyetemeket, képzéseket, követelményeket, tandíjakat és elérhető támogatásokat. A második alkalommal együtt elvégezzük a jelentkezési rendszerünkbe való regisztrációt, hogy minden pontos legyen a profilban. A harmadik megbeszélésen átvesszük a megjelölendő szakokat, összeállítjuk a pontos felvételi tervet időpontokkal, szükséges dokumentumokkal, határidőkkel és átbeszéljük az időközben felmerült kérdéseket. A negyedik alkalommal átnézzük együtt a teljes jelentkezési portfóliót, ellenőrizzük a felvételi dokumentumokat és hogy megfelel-e minden a követelményeknek, majd a jelenlétedben leadjuk a jelentkezésed a kiválaszott egyetemkre. Ezek a megbeszélések lehetnek személyesek vagy online alkalmak is.

Az érettségi és év végi bizonyítványok hivatalos fordítását is biztosítjuk, melyet elfogadnak a külföldi egyetemek, így nem lesz szükséged a tanév folyamán és a nyári szünidőben az iskolád által hitelesített dokumentumok (transcriptek, jegytáblázatok, verification formok) beszerzésére.

Az érettségi előtt meghozott döntés a továbbtanulást illetően egy rendkívül fontos és hosszú távra ható elhatározás, ezért fontosnak érezzük, hogy a hozzád leginkább illő szakirányokon tanulj tovább. Ezek kiválasztására hoztuk létre karrier tanácsadásunkat, melynek keretein belül szakértő karrier tanácsadónk segít a szakirányok és szakmák kiválasztásában, hogy igazán felelős és jól mérlegelt választás eredményeként jelöld ki a szakokat és képzéseket a különböző egyetemeken.

A Completion csomag automatikusan tartalmazza Non-Partner szolgáltatásunkkat, mellyel bármely egyetemre jelentkezhetsz Dánia, Hollandia, Svédország és az Egyesült Királyság egyetemeire (kivéve Oxford és Cambridge).

Célnyelvi felkészítő tanfolyamunk igazi kick-startot ad a külföldi tanévkezdésednek. Óriási segítséget nyújt a munkakeresésben, beilleszkedésben, érvényesülésben és kapcsolatépítésben, ezen felül magabiztosságot és komfortérzetet ad, hogy érted a téged körülvevő környezetet a választott célországban. Tanfolyamaink elindulnak angol, dán, holland és svéd nyelveken is, 20 és 30 órás formában. A hosszabb képzés folyamán a nyelvi alapok mellett elsajátíthatod a célnyelvi önéletrajz írásának rejtelmeit is, illetve egyéb, a munkakeresés folyamán hasznos kifejezéseket tanulhatsz meg.

Ösztöndíjak, támogatások, tandíjkedvezmények és diákhitelek workshopunk pedig megismertet a célországban elérhető támogatásokkal, kedvezményekkel, ösztöndíjakkal, diákhitelekkel, de kitér a helyi vállalkozásalapításra is.

Biztosítást kötünk neked ami tartalmazza az utas, baleset és egészségbiztosításokat is. Helyi bankszámlát is nyitunk veled, hogy már a kiutazáskor tudj helyi pénznemben utalni és fizetéseket fogadni.

Helyi bankszámlát is nyitunk neked még Magyarországról a célországban, hogy tudj helyi pénznemben utalni és utalást fogadni is. Így egyszerűbb a mindennapi élet, bármely országot is válaszd.

A további extra szolgáltatások árából 20% kedvezményt biztosít a csomag.

A csomag nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő egyetemi jelentkezési díjakat.

Megrendelés

Kiegészítő szolgáltatások

Extra szolgáltatások a Completion csomaghoz - 20% kedvezmény Ár
Személyes vagy online konzultáció extra alkalom 8.500 Ft.
6.800 Ft.
Hivatalos fordítás
- angol, érettségi és év végi bizonyítvány fordítás a csomag árban
Árajánlat alapján
Árajánlatkérés online
Fordítás: dán, holland, svéd (pl. lakásbérleti szerződés) Árajánlat alapján
info@studyguide.eu
IELTS nyelvvizsga felkészítő
Részletek, regisztráció
38.960 Ft.
31.150 Ft.

Csomagjaink és tartalmuk

Ha kérdésed merült fel a szolgáltatásokkal vagy csomagokkal kapcsolatban, írj nekünk online, vagy hívj minket a 30/510-9804-es telefonszámon!