Rólunk StudyGuide

Rólunk StudyGuide

Kik vagyunk, mihez értünk és mi a célunk?

Rólunk StudyGuide


A StudyGuide csapata 2012-ben kezdte munkáját SCEDA (Scandinavian Education Agency) néven, és 2014-ig csak dániai felsőoktatási intézmények képviseletét látta el Magyarországon. Ettől az évtől azonban már Euróóa különböző felsőoktatásába koordináljuk diákjaink jelentkezését, és segítjük integrációjukat, immáron StudyGuide néven. Főbb területeink Dánia, Hollandia, Svédország, Finnország, Belgium, Németország és az Egyesült Királyság. A StudyGuide segítségével egyszerre több országba is lehet jelentkezni, mely lehetőséggel több ezer diák élt az elmúlt években.

Külföldön diplomát szerző diákokként feladatunknak érezzük, hogy a nemzetközi felsőoktatást mindenki számára elérhetővé tegyük és magyar diákok tömegei szerezhessenek diplomát Európa országaiban. Célunk, hogy a magyar fiatalok számára nemzetközi felsőoktatási lehetőségek széles körét tegyük elérhetővé és hatékonyan segítsük őket az országok, egyetemek és képzések kiválasztásán túl a sikeres tanévkezdésben és integrációban is. Hisszük, hogy habár a külföldi továbbtanulás egy kihívásokkal teli nagy lépés, szakszerű és hozzáértő felkészülés mellett könnyedén megvalósítható, míg a megszerzett szakmai és nyelvtudás, nemzetközi kapcsolati háló, kulturális tapasztalat és piacképes diploma hosszútávon határozza meg alapjaiban diákjaink jövőjét és szakmai karrierjét bárhol a világban.

Nem csupán pár órában fogjuk diákjaink pártját, de a nemzetközi felsőoktatási felvételi teljes időszakában és azon túl is támogatást nyújtunk: az országok, egyetemek és szakok kiválasztásától kezdve a kiutazásig végig diákjaink mellett állunk. Ez a segítség nem csak a jelentkezési dokumentumok ellenőrzésében merül ki, de professzionális tanácsadást nyújtunk, rendezvényeket szervezünk, és lehetőséget adunk az integrációt segítő tanfolyamokon való részvételre is. Tapasztalataink alapján a helyes felkészülés a siker kulcsa, mely kihatással van a felvételi sikerességén kívül a helyi érvényesülésre is. Ezért hoztuk létre célirányú szolgáltatásainkat és csomagjainkat, melyek hatékonyan növelik diákjaink bekerülési esélyeit külföldi egyetemekre (sok esetben többszörösére növelik az esélyt), mindamellett megkönnyítik a helyi beilleszkedést és meggyorsítják a szállás- és munkakeresést az adott célországban.

Egyedi szolgáltatásainkról


A jelentkezés üteme, a szükséges dokumentumok listája és a felvételi követelmények szakonként eltérnek, ezért minden diákunknak személyre és szakokra szabott Felvételi tervet állítunk össze. A Felvételi terv tartalmazza a jelentkezési folyamat lépéseit, szükséges dokumentumokat, mintákat, követelményeket, esetleges felvételi vizsgákat, határidőket és minden fontos tudnivalót, hogy a jelentkezés sikeres lehessen.

Egyetemi partnereinket rendszeresen látogatjuk, ahogyan ők is minket: minden évben számos brit, holland, dán és svéd felsőoktatási intézmény látogat el a szervezésünkben Magyarországra, hogy első kézből, díjmentes rendezvényeken és konzultáción tájékoztathassuk diákjainkat akár személyesen vagy online.

Az elmúlt években számos szolgáltatást hoztunk létre, hogy megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük a felvételi és integrációs folyamatot. Szolgáltatásaink elérhetőek egyedileg és csomagokban is. Hisszük, hogy a nemzetközi felsőoktatás mindenki számára elérhető kell, hogy legyen, ezért csomagaink és szolgáltatásaink árait a piacon elérhető szolgáltatások díjainál kedvezőbben kínáljuk.

Ha több információra vagy kíváncsi a StudyGuide-al kapcsolatban, kérlek használd az információkérés űrlapot, vagy hívj minket a 30 510 9804-es telefonszámon!

Foglalj ingyenes személyes vagy online konzultációt, hogy megismerd továbbtanulási lehetőségeid Európa szerte!

 

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Adatvédelmi tájékoztató 1. oldal

Adatvédelmi tájékoztató 2. oldal