Rólunk StudyGuide

Rólunk StudyGuide

Kik vagyunk, mihez értünk és mi a célunk?

Rólunk StudyGuide


A StudyGuide csapata 2012-ben kezdte munkáját SCEDA (Scandinavian Education Agency) néven, és 2014-ig csak dániai felsőoktatási intézmények képviseletét látta el Magyarországon. Ettől az évtől azonban további 8 európai ország felsőoktatásába koordináljuk diákjaink jelentkezését, és segítjük integrációjukat, immáron StudyGuide néven. Főbb területeink Dánia, Hollandia, Svédország, Finnország és az Egyesült Királyság. A StudyGuide segítségével egyszerre több országba is lehet jelentkezni, mely lehetőséggel több mint 1 000 diák élt az elmúlt években.

Külföldön diplomát szerző diákokként feladatunknak érezzük, hogy a nemzetközi felsőoktatást mindenki számára elérhetővé tegyük és magyar diákok tömegei szerezhessenek diplomát Európa országaiban. Célunk, hogy a magyar fiatalok számára nemzetközi felsőoktatási lehetőségek széles körét tegyük elérhetővé és hatékonyan segítsük őket az országok, egyetemek és képzések kiválasztásán túl a sikeres tanévkezdésben és integrációban is. Hisszük, hogy habár a külföldi továbbtanulás egy kihívásokkal teli nagy lépés, szakszerű és hozzáértő felkészülés mellett könnyedén megvalósítható, míg a megszerzett szakmai és nyelvtudás, nemzetközi kapcsolati háló, kulturális tapasztalat és piacképes diploma hosszútávon határozza meg alapjaiban diákjaink jövőjét és szakmai karrierjét bárhol a világban.

Nem csupán pár órában fogjuk diákjaink pártját, de a nemzetközi felsőoktatási felvételi teljes időszakában és azon túl is támogatást nyújtunk: az országok, egyetemek és szakok kiválasztásától kezdve a kiutazásig végig diákjaink mellett állunk. Ez a segítség nem csak a jelentkezési dokumentumok ellenőrzésében merül ki, de professzionális tanácsadást nyújtunk, rendezvényeket szervezünk, és lehetőséget adunk az integrációt segítő tanfolyamokon való részvételre is. Tapasztalataink alapján a helyes felkészülés a siker kulcsa, mely kihatással van a felvételi sikerességén kívül a helyi érvényesülésre is. Ezért hoztuk létre célirányú szolgáltatásainkat és csomagjainkat, melyek hatékonyan növelik diákjaink bekerülési esélyeit külföldi egyetemekre (sok esetben többszörösére növelik az esélyt), mindamellett megkönnyítik a helyi beilleszkedést és meggyorsítják a szállás- és munkakeresést az adott célországban.

Egyedi szolgáltatásainkról


A jelentkezés üteme és időpontja minden intézmény és szak esetében eltérő, a szükséges dokumentumok tárolásában, ellenőrzésében és a határidők betartásában a UniversityAdmission kifinomult online jelentkezési rendszere van a diákok segítségére. A UniversityAdmission szakspecifikusan és személyre szabottan informál a szak-preferenciák tekintetében, így a legrelevánsabb tájékoztatást adja minden jelentkezőnek. Ezt a rendszert használjuk a felvételik nyomonkövetésére, így az ide feltöltött dokumentumokat, kiválasztott szakokat csak mi látjuk és ellenőrzés után a diák jóváhagyásával továbbítjuk a kiválasztott külföldi felsőoktatási intézményekbe.

Egyetemi partnereinket rendszeresen látogatjuk, ahogyan ők is minket: minden évben számos brit, holland, dán és svéd felsőoktatási intézmény látogat el a szervezésünkben Magyarországra, hogy első kézből, díjmentes rendezvényeken és konzultáción tájékoztathassuk diákjainkat akár személyesen vagy online.

Az elmúlt években számos szolgáltatást hoztunk létre, hogy megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük a felvételi és integrációs folyamatot. Szolgáltatásaink elérhetőek egyedileg és csomagokban is. Hisszük, hogy a nemzetközi felsőoktatás mindenki számára elérhető kell, hogy legyen, ezért csomagaink és szolgáltatásaink árait a piacon elérhető szolgáltatások díjainál kedvezőbben kínáljuk.

Csomagjaink már 20 000 Ft-tól elérhetőek.

Ha több információra vagy kíváncsi a StudyGuide-al kapcsolatban, kérlek használd az információkérés űrlapot, vagy hívj minket a 30 510 9804-es telefonszámon!

 

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Adatvédelmi tájékoztató