Nyelviskolák Külföldön

Nyelviskolák Külföldön

Tanulj nyelveket anyanyelvi környezetben, mediterrán tengerparti nyaralással egybekötött, akkreditált nyelvtanfolyamainkon Európában, Amerikában vagy Ázsiában!

Nyelviskolák Külföldön


Külföldön tanulnál nyelvet anyanyelvi környezetben miközben életed nyaralásán veszel részt?

Jelentkezz nyári nyelvtanfolyamainkra!

Legyen szó akár általános célú nyelvoktatásról, IELTS-felkészítőről vagy programokkal egybekötött nyelvi táborokról, a StudyGuide csapata akkreditált, nemzetközi nyelviskolák kínálatából segít kiválasztanod a hozzád leginkább illő képzést!

Partnereink a legmodernebb oktatási eszközök és technikák alkalmazásával, beszédközpontú órákon segítenek fejleszteni a nyelvi készségeid az alapfoktól elkezdve egészen a specifikus tanárképzésekig. Az "iskolák" sok esetben tengerparthoz közeli, medencés épületek, ahol a mindennapos nyelvtanulás mellett kellemes környezetben pihenhetsz és ismerkedhetsz - akár szabadon, akár napi szintű szervezett programok és bulik mellett.

Programok az egész családnakcsm_Malta__St_Julians___2550_sprachcaffe_malta_oct16_simeon__web-2048__43294a1217

Szeretnétek az oktatást egy teljes családi nyaralással egybekötni, de mindenki más szinten beszéli a nyelvet? Semmi gond!

Partnereink lehetőséget nyújtanak a nyaraló családok tagjainak személyre szabott délelőtti oktatására is. Így mindenki a saját szintjén fejlődhet, a délutánok pedig nyitva állnak a família közös programjai előtt.

Az úticélokon a szabadidődben strandolás, túrázás, snorkelezés, városnézés és megannyi más program közül választhatsz. Szállás tekintetében a befogadó családtól az all-inclusive öt csillagos, medencés hotelig számos opció mellett is dönthetsz. A táborok időtartama egy héttől akár egész nyaras élményig terjedhet.

A tanfolyamok, táborok elérhetőek: Máltán, az Egyesült Királyságban, Írországban, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban, Kanadában, Kubában, Kínában és az Egyesült Államokban is.

Elérhető nyelvek:
- angol

- németStudyGuide logo small

- spanyol

- olasz

- mandarin kínai

Ha kérdésed merült fel a partnereinkkel kapcsolatban, hívj minket a 30/128-6454-es számon, vagy írj nekünk online!

Foglalj ingyenes online konzultációt, hogy megismerd a nyelvtanulásban elérhető lehetőségeid és segíthessünk!

Díjmentes online konzultáció időpontfoglalás

A külföldi nyelvi kurzusokra és táborokra való konzultáció és a jelentkezés kezelése csomag nélkül, ingyenesen érhető el a StudyGuide-nál!

A StudyGuide
2011 óra foglalkozunk nemzetközi felsőoktatással és több ezer diákot segítünk évente, hogy elérhessék álmaik egyetemét, nyelviskoláját külföldön. Magyarország legnagyobb tanácsadó szervezeteként nagy hangsúlyt fektetünk megbízható partnereink kiválasztására és diákjaink teljeskörű kiszolgálására, segítésére a célország/intézmény/képzés kiválasztásától a jelentkezésen át egészen a kiutazásig.

malta