Admission csomag

Admission csomag

Az Admission csomag tartalma, szolgáltatáslistája és leírásai. Mit tartalmaz az Admission csomag és milyen szolgáltatásokkal egészíthető ki?

Admission csomag


Az Admission csomag 9 éve szolgálja a külföldön továbbtanulni vágyó diákokat, és több mint 1000 jelentkezőnek segített már az utóbbi években. Ha fontos, hogy bekerülj partneregyetmeinkre és nem szeretnéd a véletlenre bízni a sikeres felvételid, az Admission csomag neked szól! A csomagot tetszőlegesen kiegészítheted tanfolyamokkal, konzultációkkal és egyéb extra szolgáltatásokkal, sőt, feljebb léphetsz a többi csomagba is.

Az Admission csomag tartalma:

Az első, ingyenes konzultáción kívül még 2 személyes vagy online konzultáció áll a rendelkezésedre, hogy ki tudjuk választani a leginkább hozzád illő egyetemeket, képzéseket, hogy meg tudjuk beszélni a pontos jelentkezési tervet, felvételi anyagot és mindent ami érinthet a felvételi procedúra vagy a tanévkezdés során. Ha a 3 személyes konzultáció során nem kapnál minden kérdésedre pontos választ, lehetőség van a csomagot több konzultációval kiegészíteni.

Az első konzultáció során végigvesszük a hozzád leginkább illő egyetemeket, képzéseket, követelményeket, tandíjakat és elérhető támogatásokat. A második megbeszélésen átvesszük a megjelölendő szakokat, összeállítjuk a pontos felvételi tervet időpontokkal, szükséges dokumentumokkal, határidőkkel és átbeszéljük az időközben felmerült kérdéseket. Ezek a megbeszélések lehetnek személyesek vagy online alkalmak is.

A felvételi anyag ellenőrzése után nemzetközi felsőoktatási adminisztrációs szakértőink  továbbítják a kiválasztott egyetemekre. Ha hibát találunk a jelentkezési anyagban, azt jelezzük feléd és lehetőséget biztosítunk a javításra, így az egyetem már csak a tökéles dokumentációt kapja meg.

A motivációs levél minősége sok esetben legalább annyit számít a felvételi elbírálásánál, mint a hozott középiskolai jegyek. A levelet tapasztalt angol tanár ellenőrzi, majd javaslatot tesz a hibák javítására. Mi a már kijavított, hibátlan levelet továbbítjuk az egyetemek felé.

A szálláskeresés a külföldi felsőoktatási egyik nagyon fontos kérdése, ezért minden szükséges információt biztosítunk, hogy időben megfelelő szállást szerezhess a célvárosban.

Az Admission csomag opcionálisan kiegészíthető Non-Partner szolgáltatásunkkal, mellyel bármely egyetemre jelentkezhetsz Dánia, Hollandia, Svédország, és az Egyesült Királyság egyetemeire (kivéve Oxford és Cambridge).

A csomagra való előfizetés 10% kedvezményre jogosít a további kiegészítő szolgáltatások árából (kivéve a Non-Partner szolgáltatást).

A csomag ára nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő egyetemi jelentkezési díjakat.

Megrendelés

Kiegészítő szolgáltatások

Extra szolgáltatások az Admission csomaghoz (10% kedvezmény) Ár

Non-Partner szolgáltatás

(nem partneregyetemre való jelentkezéshez)

108.900 Ft.

98.000 Ft.

Személyes vagy online konzultáció extra alkalom

 8.700 Ft.

7.650 Ft.

Hivatalos fordítás (angol nyelvre) Árajánlat alapján
Árajánlatkérés online
Fordítás: dán, holland, svéd (pl. lakásbérleti szerződés) Árajánlat alapján
info@studyguide.eu
Workshopok (előadás és személyes segítség)
  • Munkakeresés
  • Szálláskeresés
  • Hivatalos ügyintézés

24.960 Ft.

22.460 Ft. / alkalom

Ösztöndíjak, támogatások, tandíjkedvezmények és diákhitelek workshop

34.960 Ft

31.450 Ft

Szállítmányozás célországba Árajánlat alapján
info@studyguide.eu
IELTS nyelvvizsga felkészítő
Részletek, regisztráció

38.960 Ft.

35.060 Ft.

Motivációs levél írás tanfolyam
Részletek, regisztráció

33.460 Ft.

30.110 Ft.

Célnyelvi tanfolyam - 20 és 30 órás

49.9600Ft.-65.890Ft.

44.960 Ft.- 59.300 Ft.

 

Csomagjaink és tartalmuk

Ha kérdésed merült fel a szolgáltatásokkal vagy csomagokkal kapcsolatban, írj nekünk online, vagy hívj minket a 30/510-9804-es telefonszámon!