Partnerintézmények

Partnerintézmények

Európa egyik legszínvonalasabb felsőoktatása tandíj nélkül várja a skandináv kultúra szerelmeseit

Partnerintézmények


Svédország felsőoktatása kemény dió: ugyan az itt található főiskolák és egyetemek teljes mértékben tandíjmentesek, azonban az állam által meghatározott hivatalos jelentkezési határidő január 15., ameddigre minden dokumentumot (köztük az érettségit is) továbbítani kell az egyetem részére. 

Ez alól a szabály alól az egyedüli kivételt jelenleg a Jönköping University nyújtja, amely félig állami, félig privát voltának köszönhetően teljes mértékben tandíjmentes, azonban felvételi rendjük engedélyezi az érettségi bizonyítványok későbbi pótlását is.

Az intézményen belül mérnőki és informatikai képzések is elérhetőek, azonban gazdasági képzéseikre a legbüszkébbek: világvezető vállallkozástámogató központjuk, a nemzetközi elismerés csúcsát jelentő akkreditációik és modern oktatási megközelítésük különösen értékessé teszik az itt megszerzett diplomát.

Az egyetem Svédország egyik leginkább nemzetközi intézménye: az itt tanuló diákok több mint 70 különböző ország szülötteivel tanulhatnak közösen, Erasmus-lehetőségeik száma pedig meghaladja a 350-et.

 

Ha kérdésed merült fel, keress minket a 30/510-9804-es telefonszámon, vagy írj nekünk az info@studyguide.eu címre!

Online információkérés

Jelentkezés külföldi felsőoktatásra

StudyGuide szolgátatások, csomagok, árak