Belépés


UniversityAdmission

Már regisztrálva vagy a UniversityAdmission rendszerébe? Lépj be, hogy lásd a jelentkezésed!

Regisztráció


Az itt elküldött regisztráció az első lépése a külföldi felsőoktatásba való jelentkezésnek. A regisztráció és maga a jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár, bármikor dönthetsz úgy, hogy megszakítod a jelentkezési folyamatot mindenféle következmény nélkül.

A lap kitöltése után adataid rögzítjük, és e-mailben megkapod a belépési kódodat, amely a jelentkezés folyamán állandó marad. Bejelentkezés után első lépésként ki tudod választani a megjelölendő szakokat. Ne feledd, hogy maximum 6 szakot választhatsz összesen, viszont tetszőleges számú országban.

Figyelj a prioritási sorrendre, amely országonként lesz értelmezve, tehát előfordulhat, hogy egyszerre több ország intézményeibe is felvételt nyersz. Ilyenkor Te döntheted el, melyik lehetőséget választod. A szakok kiválasztása után a dokumentumok feltöltése következik. Amikor ezzel készen vagy, SUBMIT-eld a jelentkezésed. Ekkor munkatársaink átnézik a feltöltött papírjaid, és ha mindent rendben találnak, továbbítják azt a megjelölt egyetemeknek.

A belső rendszer neve UniversityAdmission és angol nyelvű.

A regisztrációdat csak mi látjuk, azt csak a Te beleegyezéseddel (SUBMIT) küldjük tovább az egyetemeknek.

Fenntartjuk a jogot, hogy hiányosságok, javítani valók, jótanácsok tekintetében felvegyük Veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.