Események

Pre-Departure Meeting: Minden amit a kiutazásról tudni kell!

2024.07.29.

Ha a StudyGuide-al jelentkezél külföldre, ez a személyes alkalom neked szól! Bemutatjuk, mire kell odafigyelni a felvételi véglegesítésével kapcsolatban, kiköltözésnél, beleértve a kiutazást és egyéb praktikus dolgokat. Akár Dániába, Svédországba, Hollandiába, Belgiumba vagy Németországba készülsz, gyere el! Az esemény fő célja, hogy az egy helyre készülő magyar diákok összeismerkedhessenek.

Online előadás: Dánia, Hollandia, Svédország, Belgium, Finnország, Németország és Anglia felsőoktatása - Online webinárium

2024.08.29.

Csatlakozz ingyenes online előadásunkhoz, ahol bemutatjuk Európa legnépszerűbb egyetemeit és főiskoláit! A körülbelül egy órás webinárium során megismerheted a holland, dán, svéd, belga, finn, olasz, német és angol felsőoktatási rendszereket, a jelentkezés módját és a különböző képzéseket, szakirányokat. Az előadás alatt és után is lesz lehetőséged kérdezni és tanácsot kérni nemzetközi oktatási szakértőinktől.

Szálláskeresés workshop

2025.03.18.

Jelentkezz szálláskeresési workshopunkra, ahol tájékoztatunk a dán, svéd, holland, belga, német és finn szállások részleteiről és a foglalás tudnivalóiról.

Ösztöndíjak, támogatások, tandíjkedvezmények és diákhitelek workshop

2025.07.03.

Támogatás és ösztöndíj workshopunk során ismertetjük a Hollandiában, Dániában, Svédországban, Finnországban és Németországban kedvezményeket, diákhiteleket és különböző célú támogatásokat, ösztöndíjakat.

Munkakeresés workshop

2025.07.10.

Jelentkezz munkakeresési workshopunkra, ahol tájékoztatunk a munkakeresés részleteiről és fortélyairól.

Hivatalos ügyintézés workshop

2025.07.17.

Jelentkezz a hivatalos ügyintézés workshopunkra, ahol ismertetjük a hivatalos ügyintézést lépésről lépésre, annak elemeit beleértve a TB ügyintézést, a kint tartózkodáshoz és munkavállaláshoz szükséges dokumentációt, bankszámla és helyi ügyfélkapu nyitást és kiutazási teendőket is.