Események

Szakterület Ismertető Workshop és Konzultáció

2024.04.18.

Bizonytalan vagy a szakterület választást illetően? Nem tudod mit lenne érdemes tanulni vagy hogyan kellene választani? Szeretnél megismerkedni új szakterületekkel? Akkor ez a workshop neked szól! A szakterület ismertető workshopon átfogó képet nyújtunk a nemzetközi továbbtanulás lehetőségeiről, hogy jól informált, magabiztos döntést tudj hozni mikor szakot választasz egyetemen. A workshop magába foglal egy 1.5 órás online előadást és egy 45 perces privát (online) konzultációt, ahol az előadáson hallott információ alapján személyre szabott tanácsokat kaphatsz.

Profilépítés Workshop és Konzultáció

2024.04.25.

Szeretnéd növelni az egyetemre való bejutási esélyeidet és hasznosan töltenéd a nyarat? Akkor ez a workshop neked szól! A profilépítés workshopon olyan versenyekkel, projektekkel, olvasmányokkal és szabadidős tevékenységekkel ismertetjük meg a résztvevőket, melyek fejlesztik az egyetemi jelentkezők profilját, ezáltal növelve a bejutási esélyeket. A workshop magába foglal egy 1.5 órás online előadást és egy 45 perces privát (online) konzultációt, ahol az előadáson hallott lehetőségekről személyre és szakterületre szabott tanácsot kaphatsz.

Ösztöndíjak, támogatások, tandíjkedvezmények és diákhitelek workshop

2024.07.04.

Támogatás és ösztöndíj workshopunk során ismertetjük a Hollandiában, Dániában, Svédországban, Finnországban és Németországban kedvezményeket, diákhiteleket és különböző célú támogatásokat, ösztöndíjakat.

Célnyelvi órák - dán, holland és svéd

2024.07.08.

Dániában, Hollandiában vagy Svédországban tervezed a továbbtanulást? Szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Szeretnél előnnyel indulni és komfortosabban érezni magad az első naptól fogva? Esetleg csak érdekel a nyelv és kultúra? Akkor a célnyelvi órák neked szólnak!

Munkakeresés workshop

2024.07.11.

Jelentkezz munkakeresési workshopunkra, ahol tájékoztatunk a munkakeresés részleteiről és fortélyairól.

Hivatalos ügyintézés workshop

2024.07.18.

Jelentkezz a hivatalos ügyintézés workshopunkra, ahol ismertetjük a hivatalos ügyintézést lépésről lépésre, annak elemeit beleértve a TB ügyintézést, a kint tartózkodáshoz és munkavállaláshoz szükséges dokumentációt, bankszámla és helyi ügyfélkapu nyitást és kiutazási teendőket is.

Pre-Departure Meeting: Minden amit a kiutazásról tudni kell!

2024.07.29.

Ha a StudyGuide-al jelentkezél külföldre, ez a személyes alkalom neked szól! Bemutatjuk, mire kell odafigyelni a felvételi véglegesítésével kapcsolatban, kiköltözésnél, beleértve a kiutazást és egyéb praktikus dolgokat. Akár Dániába, Svédországba, Hollandiába, Belgiumba vagy Németországba készülsz, gyere el! Az esemény fő célja, hogy az egy helyre készülő magyar diákok összeismerkedhessenek.

Szálláskeresés workshop

2025.03.17.

Jelentkezz szálláskeresési workshopunkra, ahol tájékoztatunk a külföldi diákszállások részleteiről és a foglalás tudnivalóiról. Ha Hollandiában, Dániában, Belgiumban, Svédországban, Németországban (Berlin), Olaszországban vagy Finnországban tervezel továbbtanulni, mindenképpen javasolt a részvétel, hogy időben el tudd kezdeni a szálláskeresést és tudj élni az esetleges garanciális lehetőségekkel is. Lehetőség lesz kérdezni is, illetve az előadás után konzultációt foglalni, mely a workshophoz tartozik.