Események

Oxford Placement Test felkészítő tanfolyam

2020.02.24.

Ha Dániába készülsz és szeretnél felkészülten részt venni az Oxford Placement Test-en, itt a lehetőség! Felkészítő tanfolyamot indítunk, mely során tapasztalt angol tanár mutatja be a teszt felépítését, elvárt szinteket és típusfeladatokat. A tanfolyam időtartama egy hét (3 alkalom) és 100%-ban online lesz.

Motivációs levél írás training Dániába és Hollandiába

2020.02.24.

Dániába jelentkezel és bizonytalan vagy a motivációs levél írását illetően? Akkor ez az online training neked szól! A kurzust hivatásos angol nyelvi tanár tartja, aki évek óta foglalkozik ilyen tanfolyamokkal, így minden szükséges tudásra szert tehetsz mint a formai mind a tartalmi követelmények tekintetében. A kurzus magában foglal 1.5 óra tutorial training-et és egy 45 perces személyes konzultáció, ahol a tutorialok alapján megírt leveledet ellenőrzitek és átbeszélitek.

IELTS Academic felkészítő online tanfolyam

2020.02.24.

IELTS Academic felkészítő tanfolyam azok számára, akik a márciusi vagy későbbi vizsgaidőpontokra készülnek. A tanfolyam 100% Online és tartalmazza a felkészüléshez szükséges felkészítést, típusfeladatokat, próbavizsgát, személyes segítséget. A kurzust IELTS felkészítő tanár tartja, aki évek óta ezzel foglalkozik. Az időtartam 2 hét, heti 3*2 óra.

Aarhus University: Mesterképzés Webinar

2020.02.25.

Érdekelne tandíjmentesen Dánia egyik legjobb egyetemén mesterképzés? Akkor ez a te alkalmad! Az Aarhus University ingyenes webinart tart a mesterképzésre jelentkezőknek, kiemelve a Political Science képzést. A részvétel díjmetnes, de regisztráció szükséges.

Oxford Online Placement Test - Online

2020.02.26.

Jelentkezz a dániai partnerintézményeink által elfogadott nyelvi tesztre! Ezt Oxford Placement Testet Online tartjuk. A teszten való részvétel feltétele a kaució befizetése, melyet a teszt előtt el kell utalni. Az Oxford tesztet összességében háromszor lehet megpróbálni.

Dánia, Anglia, Hollandia és Svédország felsőoktatása előadás

2020.02.27.

Várunk sze­re­tet­tel ingye­nes előa­dá­sunkra, melye­n Európa leg­el­is­mer­tebb, kiemel­kedően tel­je­sítő felsőok­ta­tási rend­sze­reit mutat­juk be. A budapesti előa­dá­sok egy-más­fél órá­sak, és érin­tik a dán, angol, hol­land, walesi és svéd felsőok­ta­tási rend­sze­re­ket, jelent­ke­zési módo­kat és elér­hető kép­zé­se­ket, sza­ko­kat. Az előa­dá­sok után lehető­ség van kér­dezni és taná­csot kérni a pre­zen­tá­ci­ó­kat tartó nemzetközi okta­tási szakértőinktől és ven­dé­gelőa­dó­ink­tól.

Oxford Online Placement Test - Személyes alkalom

2020.03.02.

Jelentkezz a dániai partnerintézményeink által elfogadott nyelvi tesztre! Ezt Oxford Placement Testet a Novo Schoolban tartjuk Budapesten. A teszten való részvétel feltétele a kaució befizetése, melyre a helyszínen is lesz lehetőség. Az Oxford tesztet összességében háromszor lehet megpróbálni.