Események

Online előadás: Dánia, Anglia, Hollandia és Svédország felsőoktatása

2020.12.02.

Várunk sze­re­tet­tel ingye­nes online előa­dá­sunkra, melye­n Európa leg­el­is­mer­tebb, kiemel­kedően tel­je­sítő felsőok­ta­tási rend­sze­reit mutat­juk be. A webinárium egy-más­fél órá­s, és érin­ti a dán, angol, hol­land, walesi és svéd felsőok­ta­tási rend­sze­re­ket, jelent­ke­zési módo­kat és elér­hető kép­zé­se­ket, sza­ko­kat. Az előa­dá­sok után és közben lehető­ség van kér­dezni és taná­csot kérni a pre­zen­tá­ci­ó­kat tartó nemzetközi okta­tási szakértőinktől.

Angliai Egyetemi Napok - 4 brit egyetem online előadása

2020.12.03.

Gondolkozol hogy az Egyesült Királyságban tanulj tovább? Itt a helyed! Online előadások magyar diákok számára 4 brit egyetem részvételével. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a brit felsőoktatásról, a Brexit hatásairól, elérhető támogatásokról és az ottani lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

University of Essex online előadás - Angliai Egyetemi Napok

2020.12.03.

Gondolkozol hogy az Egyesült Királyságban tanulj tovább? A University of Essex ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a brit felsőoktatásról, a Brexit hatásairól, elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

Nottingham Trent University online előadás - Angliai Egyetemi Napok

2020.12.04.

Gondolkozol hogy az Egyesült Királyságban tanulj tovább? A Nottingham Trent University ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a brit felsőoktatásról, a Brexit hatásairól, elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

Buckinghamshire New University online előadás - Angliai Egyetemi Napok

2020.12.04.

Gondolkozol hogy az Egyesült Királyságban tanulj tovább? A Bucks University ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a brit felsőoktatásról, a Brexit hatásairól, elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

University of South Wales online előadás - Angliai Egyetemi Napok

2020.12.05.

Gondolkozol hogy az Egyesült Királyságban tanulj tovább? A University of South Wales ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a brit felsőoktatásról, a Brexit hatásairól, elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

Dán nyelvi órák

2020.12.07.

Dániába készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a dán nyelv és kultúra? Ha igen, akkor ez a dán nyelvi órák neked szólnak!

Oxford Online Placement Test

2020.12.14.

Jelentkezz a dániai partnerintézményeink által elfogadott nyelvi tesztre! Ezt Oxford Placement Testet Online tartjuk. A teszten való részvétel feltétele a csomagrendelés, melyet a teszt előtt meg kell tenni. Az Oxford tesztet összességében háromszor lehet megpróbálni.

Holland nyelvi órák

2021.02.09.

Hollandiába készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a holland nyelv és kultúra? Ha igen, akkor a holland nyelvi órák neked szólnak!!

Svéd nyelvi órák

2021.03.02.

Svédországba készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a svéd nyelv és kultúra? Ha igen, akkor a svéd nyelvi órák neked szólnak!