Események

Oxford Online Placement Test - Online

2020.01.21.

Jelentkezz a dániai partnerintézményeink által elfogadott nyelvi tesztre! Ezt Oxford Placement Testet online tartjuk, vidékiek számára. A teszten való részvétel feltétele a kaució elutalása a teszt időpontja előtt. Az Oxford tesztet összességében háromszor lehet megpróbálni, az első alkalmat érdemes még idén megpróbálni, hogy lásd hogyan néz ki a teszt, miből érdemes készülni legközelebbre ha esetleg nem sikerülne elsőre.

Oxford Online Placement Test - Novo School - személyes alkalom

2020.01.22.

Jelentkezz a dániai partnerintézményeink által elfogadott nyelvi tesztre! Ezt Oxford Placement Testet a Novo Schoolban tartjuk budapesten. A teszten való részvétel feltétele a kaució befizetése, melyre a helyszínen is lesz lehetőség. Az Oxford tesztet összességében háromszor lehet megpróbálni, az első alkalmat érdemes még idén megpróbálni, hogy lásd hogyan néz ki a teszt, miből érdemes készülni legközelebbre ha esetleg nem sikerülne elsőre.

Dánia: Hogyan felvételizz? - workshop

2020.01.23.

Tervezel Dániába is jelentkezni? Akkor ez a workshop neked szól! Bemutatjuk milyen egyetemek, szakok érhetőek el, milyen dokumentumokra van szükség a felvételihez, hogy add le a jelentkezésed, mik a határidők, mire érdemes odafigyelni. Ha tandíjmentesen szeretnél továbbtanulni Dániában, erre az ingyenes eseményre mindenképpen gyere el!

Tanulj Svédországban! - A Jönköping University előadása

2020.01.30.

Ingyenes előadást és konzultációt tartunk a Jönköping University-vel, Svédország legnemzetközibb egyetemével! Szó lesz tandíjmentes alap- és mesterképzésekről, felvételiről, kollégiumokról, munkakeresésről. Az előadást a StudyGuide és SCEDA munkatársai és a Jönköping University nemzetközi osztályának vezetője, Eric Freid tartják. Másnap lehetőség van személyes konzultációra is, hogy közvetlenül feltehesd kérdéseid a svédországi továbbtanulással kapcsoaltban.

Konzultációk - Jönköping University

2020.01.31.

Az ingyenes előaddás után másnap, lehetőség van személyes konzultációra is a Jönköping University és a StudyGuide képviselőivel. Regisztrálj és tedd fel kérdéseid személyesen, nyugodt környezetben.