Események

Dania University of Applied Sciences online előadás

2021.02.25.

Ha gondolkozol a dániai továbbtanuláson, itt egy remek lehetőség, hogy megismerd Dánia egyik leginkább diákközpontú egyetemét és tájékozódj a továbbtanulási lehetőségeidről. Szó lesz a tandíjmentes képzésekről, támogatásokról, diákéletről és a jelentkezési procedúráról egyaránt. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

Oxford Online Placement Test Dániába felvételizőknek

2021.03.01.

Jelentkezz a dániai partnerintézményeink által elfogadott nyelvi tesztre! Ezt az Oxford Placement Testet online tartjuk. A teszten való részvétel feltétele a csomagmegrendelés, melyet a teszt előtt meg kell tenned. Az Oxford tesztet összességében háromszor lehet megpróbálni.

Motivációs levél írás Workshop és Konzultáció - Külföldre felvételizőknek

2021.03.02.

Dániába, Hollandiába vagy Svédországba jelentkezel és bizonytalan vagy a motivációs levél írását illetően? A motivációs levél a jelentkezés folyamán ugyanannyit számíthat mint a hozott érdemjegyek, ezért fontos azt jól megírni! A workshopot és konzultációt hivatásos angol nyelvi tanár tartja, aki évek óta foglalkozik ilyen tutorialokkal, így minden szükséges tudásra szert tehetsz mind a formai mind a tartalmi követelmények tekintetében. Az órák magukban foglalnak 1.5 óra tutorialt és egy 45 perces személyes (online) konzultációt, ahol a tutorialok alapján megírt leveledet ellenőrzitek és átbeszélitek.

Dán nyelvi órák

2021.03.09.

Dániába készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a dán nyelv és kultúra? Ha igen, akkor ezek a dán nyelvi órák neked szólnak!

Holland nyelvi órák

2021.04.05.

Hollandiába készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a holland nyelv és kultúra? Ha igen, akkor a holland nyelvi órák neked szólnak!!

Svéd nyelvi órák

2021.05.11.

Svédországba készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a svéd nyelv és kultúra? Ha igen, akkor a svéd nyelvi órák neked szólnak!