Tanulj Külföldön Kiállítás - Ismerd meg személyesen a jövőd!


  • 2024.07.31
Tanulj Külföldön Kiállítás - Ismerd meg személyesen a jövőd!

Regisztrációs űrlap a lap alján!

Külföldön szeretnél tanulni tandíjmentesen vagy állami támogatással? Ismerd meg lehetőségeid Európa-szerte, beleértve a legkedveltebb külföldi intézményeket és országokat! A kiállításon részt vesznek dán, holland, svéd, német, belga és olasz egyetemek, így első kézből tájékozódhatsz továbbtanulási lehetőségeidről egyszerre több országban!

Gyere el ingyenes rendezvényünkre, hogy személyesen tudj informálódni Hollandia, Dánia, Svédország, Belgium, Olaszország, Austria és Finnország felsőoktatásáról és legnépszerűbb egyetemeiről! A kiállításon részt vesz a StudyGuide csapata is, hogy magyar nyelven is támogassa a diákokat és szülőket az eligazodásban, lehetőségek megismerésében Európa-szerte. Mi a StudyGuide-nál több mint 13 éve foglalkozunk nemzetközi felsőoktatással, így már több ezer magyar diáknak segítettünk a külföldi továbbtanulásban. Ha bármi kérdésed merül fel a rendezvény során, ott leszünk, hogy megválaszoljuk!

Az eseményen szó lesz az intézményekről, tandíjakról, ösztöndíjakról, diákszállásokról, elérhető képzésekről és mindenről, amire kíváncsi vagy. A kérdéseidet közvetlenül az egyetemek képviselőinek teheted fel, de az általuk tartott előadásokon is informálódhatsz.

Az ide látogató iskolák magas rangú, európai intézmények, melyek jelentős része teljes mértékben tandíjmentes, míg tandíjas intézményeink oktatási költségei a legtöbb esetben nem haladják meg a magyar felsőoktatás költségeit.

A résztvevő és képviselt országok oktatási rendszerei a világ élvonalába tartoznak, mindegyik ország a top10-ben szerepel az oktatási világranglistán. Míg a dán és svéd felsőoktatás teljes mértékben tandíjmentes, az alacsony holland tandíjak mellé diákhitel és kedvezmény is igényelhető. Akár alap, vagy mesterképzést keresel, Európa legversenyképesebb, legrangosabb és legkeresettebb felsőoktatásaival találkozhatsz!

A helyszínen a személyes találkozáson túl előadásokat is tartanak az egyetemek képviselői és diákjai, ahol hasznos információkat szerezhetsz és felteheted a kérdéseid is. Az előadások időbeosztását és a résztvevő egyetemek listáját a regisztrációt követően, e-mailen küldjük el az esemény előtt.

A kiállításon minden egyetem tart prezentációt, amiket online is van lehetőség követni!

Résztvevő egyetemek, szervezetek

7 ország 16 egyeteme és szervezete vesz részt a kiállításon az alábbi országokból:

Hollandia, Dánia, Svédország, Olaszország, Ausztria, Egyesült Királyság, Finnország, Magyarország

Résztvevők listája

A lista még nem teljes!

A kiállításon közvetlen információt szerezhetsz az alábbi témákban:

  • Ösztöndíjak, támogatások, tandíjak, kedvezmények
  • Elérhető szakok, képzések, egyetemek alap- és mesterszinten
  • Felvételi és jelentkezési procedúra, követelmények, határidők, bekerülési esélyek
  • Diákvárosok, diákélet
  • Szállások, kollégiumok
  • Diákmunka lehetőségek

Természetesen ezen témakörökön kívül is érdeklődhetsz személyre szabottan közvetlenül az intézményeknél vagy a StudyGuide munkatársainál!

Az eseményen regisztráció után (ingyenes jegyvásárlás lent) lehetőség van diákként, szülőként, akár csoportosan is részt venni.

A kiállítás 2 napon kerül megrendezésre, pénteken és szombaton is várjuk az érdeklődőket 9:30 és 17:30 között. Iskolai igazolást tudunk kiállítani a látogatás idejére ha esetleg iskolaidőben érkeznél.

Időpont:

2024. október 18. - Péntek, 9:30 és 17:30 óra között - 2 órás turnusonként

2024. október 19. - Szombat, 9:30 és 17:30 óra között - 2 órás turnusonként

Az előadások beosztását a regisztráció után e-mailben is elküldjük a rendezvény előtt.

Helyszín:

Verdi Budapest Aquincum Hotel, Árpád fejedelem útja 94. H-1036 Budapest
Google Maps

és Online

A részvétel teljes mértékben ingyenes, viszont regisztráció szükséges az alábbi jegyfoglaló rendszeren keresztül. Osztályok és csoportok regisztrációját az info@studyguide.eu címen lehet jelezni.

Ingyenes jegyvásárlás:

Egyszerre egy ingyenes jegy regisztrálható. A rendszer fizetési adatokat nem kér, a jegy a + gombra kattintással adható hozzá a kosárhoz, majd a Fizetés gombra kattintva indítható a regisztráció. Kérünk, ha többedmagaddal érkezel, ők is váltsanak jegyet, mert csak érvényes QR-kóddal tudunk majd beengedni. A jegyek 2 órás turnusokra válthatóak, így fontos, hogy olyan időpontot válassz ki, amin ténylegen meg tudsz jelenni.