Szállás

Szállás

Milyen diákszállások érhetőek el Dániában?

Szállás


Dánia legtöbb nagyvárosában garantált szállást biztosítanak a helyi kollégiumok, ez alól kivétel Koppenhága, ahol a lakhatási helyzet sajnos nem diákbarát. A kollégium alapvetően olcsóbb és biztonságosabb választás mint a magánlakások, ugyanakkor, a legtöbb esetben teljes lakásokat jelent amiket nem kell megosztani. Ettől függetlenül természetesen van lehetőség szobát is bérelni kollégiumi szállásokon.

A legtöbb nagyváros (Odense, Aalborg, Aarhus) rendelkezik egy gyűjtőoldallal, ahol a városban található összes kollégiumra lehet jelentkezni, megkötés, elköteleződés nélkül, ingyen. Ezek a városok garantálják is a szállást, de ahhoz, hogy olyan lakhatásod legyen ami minden igényednek megfelel, legkésőbb április végéig kell jelentkezni. A garancia felhasználása során a helyi szervezet bármilyen kollégiumot felajánlhat, viszont ha előre, időben jelentkezel, te válogathatsz a kollégiumok között.

 

Ha kérdésed merült fel, keress minket a 30/510-9804-es telefonszámon, vagy írj nekünk az info@studyguide.eu címre, hogy segíteni tudjunk.

Online információkérés

StudyGuide szolgátatások, csomagok, árak