Pre-Departure Meeting: Minden amit a kiutazásról tudni kell!

2024.07.29.


Ha a StudyGuide-al jelentkezél külföldre, ez a személyes alkalom neked szól! Bemutatjuk, mire kell odafigyelni a felvételi véglegesítésével kapcsolatban, kiköltözésnél, beleértve a kiutazást és egyéb praktikus dolgokat. Akár Dániába, Svédországba, Hollandiába, Belgiumba vagy Németországba készülsz, gyere el! Az esemény fő célja, hogy az egy helyre készülő magyar diákok összeismerkedhessenek.

Ha 2024-ben kezded meg tanulmányaid Dániában, Svédországban, Hollandiában, Belgiumban, Finnországban, Németországban, akkor ez az esemény neked szól! Összegyűjtjük a StudyGuide diákjait és előadást tartunk a kiutazás legfontosabb kérdéseiről, melyet kötetlen ismerkedés követ az azonos országba, esetleg azonos egyetemre készülőknek és szüleiknek.

checkin-predeparture-metting-sceda-studyguide-2020_640w

Az előadást követően kötetlen ismerkedésre is lehetőséged lesz, illetve a karszalagod alapján látod majd, ki készül veled azonos országba. Az itt megismerkedő diákok rendszeresen segítik egymást például a kiköltözésben, munkakeresésben is.

 

A részvétel a StudyGuide diákjainak ingyenes!

Az előadás témái:

  • Kiutazás
  • Társadalombiztosítás
  • Jelentkezés véglegesítése
  • Networking

Helyszín: Budapest, Füge Udvar

A részvétel minden StudyGuide csomaggal rendelkező diák számára ingyenes, de regisztrációhot kötött!

Regisztráció


Időpont és helyszín:

2024.07.29. 17:00 - 19:00
Budapest, Füge Udvar


Ha mások is Veled tartanak, kérünk Ők is regisztráljanak, nem regisztrált vendégeket a limitált helyek miatt sajnos nem tudunk beengedni.

Hitelesítés


Helyszín és időpont:

2024.07.29. - 17:00

Budapest, Füge Udvar