Motivációs levél workshop és konzultáció

Motivációs levél workshop és konzultáció

Dániába, Hollandiába vagy Svédországba jelentkezel és bizonytalan vagy a motivációs levél írását illetően? A motivációs levél a jelentkezés folyamán ugyanannyit számíthat mint a hozott érdemjegyek, ezért fontos azt jól megírni! A workshopot és konzultációt hivatásos angol nyelvi tanár tartja, aki évek óta foglalkozik ilyen tutorialokkal, így minden szükséges tudásra szert tehetsz mind a formai mind a tartalmi követelmények tekintetében. Az órák magukban foglalnak 1.5 óra tutorialt és egy 45 perces személyes (online) konzultációt, ahol a tutorialok alapján megírt leveledet ellenőrzitek és átbeszélitek.

Motivációs levél workshop és konzultáció


Megrendelés és jelentkezés űrlap az oldal alján.

Kinek szól ez a tréning?

A Dániába, Svédországba, az Egyesült Királyságba és Hollandiába jelentkező diákoknak, akik szeretnék a motivációs levelüket profi szakértő felügyelete és mentorálása mellett megírni és ellenőrizni.

Hol lesz tartva és mit foglal magába?

A kurzus 100% online fut és tartalmaz 1.5 óra tutorialt, 45 perc személyes (online) konzultációt a szakértő tanárral és online támogatást. 

A tanórák folyamán a résztvevő megismerheti a motivációs levél célját, szerkezetét, hogy mit tartalmazzon, valamint azt is, miért fontos egy jól megírt motivációs levél.

Tippeket, hasznos tanácsokat és segítséget kap a saját motivációs levele megírásához, melyet a képzés végén kijavítva visszakap.

A workshop, egyéni jellege miatt, teljesen személyre szabott, így a résztvevő igényeihez igazodik, rövid idő alatt hozzásegíti az elvárt szintű motivációs levél megírásához.

Megtanulod:

 • A motivációs levél felépítését
 • Mit írj és mit ne írj bele
 • Hogyan tedd személyessé
 • Mire harapnak az egyetemek?

A tanfolyam felépítése
Motivációs levél írására felkészítő tanfolyam (Tanfolyam időtartama 3 tanóra)

 • 1. tanóra: A motivációs levél céljának, stílusának és jellemzőinek ismertetése
  A tanulók megismerhetik a motivációs levél szerkezetét és felépítését.
 • 2. tanóra: A motivációs levél egyes bekezdéseinek részletes megbeszélése, motivációs levelek bemutatása, a motivációs levelekben gyakran előforduló hasznos kifejezések áttekintése
 • 3. óra: Egyéni óra, melyen minden tanuló lehetőséget kap személyes konzultációra, és az általa megírt, motivációs levél megbeszélésére.
  A motivációs levelet a tanulók megírják, és kijavítva, megjegyzésekkel ellátva visszakapják az egyéni óra előtt.
 • Igény esetén további órákra is lehet jelentkezni akár magánórák keretein belül.

Indulások:


Időpontok

Az órákat az iskolai tanórák utánra időzítettük, hogy mindenki részt vehessen rajta. Szerdánként kerülnek megtartásra 16:30-tól. Az utolsó konzultációs óra egyéni időpont megbeszélés alapján történik. 

A tanfolyam ára: 

  Alapár Admission csomaggal
Motivációs levél workshop 42.490 Ft  38.200 Ft.
 • Folytatólagos vagy egyéni órák egyéni megbeszélés alapján

Az utalási adatokat a feliratkozás után elküldjük a részletekkel.

Az Admission csomagot rendelők 10% kedvezményt kapnak a díjból. Az Integration és Completion csomaggal rendelkezőknek a részvétel ingyenes.

Csomagjaink és szolgáltatásaink

Hogy kell megrendelni, jelentkezni?

A workshopot megrendelni az első űrlapon lehet.

Ezután (vagy ha a workshop része az Integration vagy Completion csomagodnak) a lenti, második űrlapon lehet a kiválasztott időpontra/turnusra jelentkezni.

Ezek után küldjük a részvételhez szükséges részleteket, információkat.