Célnyelvi órák - dán, holland és svéd

2024.07.08.


Dániában, Hollandiában vagy Svédországban tervezed a továbbtanulást? Szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Szeretnél előnnyel indulni és komfortosabban érezni magad az első naptól fogva? Esetleg csak érdekel a nyelv és kultúra? Akkor a célnyelvi órák neked szólnak!

Dán, holland és svéd nyelvi óráink célja, hogy megszerzett nyelvtudást a mindennapokban és képes légy használni akár anyanyelvi környezetben is, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az alapok elsajátításán túl a kommunikációra, beleértve a helyes kiejtést és a beszélt nyelvet. 25 órás tanfolyamunk biztos alapot és igazi kick-startot nyújthat a helyi tanulmányok megkezdéséhez, kint élethez és érvényesüléshez. Óriási segítséget nyújt a munkakeresésben, beilleszkedésben, érvényesülésben és kapcsolatépítésben, ezen felül magabiztosságot és komfortérzetet ad, hogy érted a téged körülvevő környezetet Dániában, Hollandiában vagy Svédországban. Az órák kis létszámú csoportokban folynak (3-8 fő).

A nyelvi órák tartalma:

  • Online csoportos órák (25x 45 perc)
  • Intenzív kurzus
  • Aktív nyelvhasználat fókusz
  • Beszélt és írott nyelv
  • A helyi kultúra megismerése
  • Alapszituációk, alapvető beszélgetések
  • Nyelvtan, szókincs, kiejtés és kommunikáció

Helyszín: Online
Az online órák digitális platformon kerülnek megtartásra.

A tanfolyam ára: 

Nyelvi órák Alapár Admission csomaggal Integration csomaggal
25 tanóra 65.890 Ft. 59.300 Ft. 55.890 Ft.

Az utalási adatokat a feliratkozás után elküldjük a részletekkel.

A nyelvi órák a Completion csomaggal rendelkező diákok számára díjmentes, az Admission csomagot rendelők 10%, az Integration csomaggal rendelkezők pedig 15% kedvezményt kapnak a díjból.

Megrendelés

Ha még nem rendelted meg a nyelvi órákat és a csomagod sem tartalmazza, az alábbi űrlapon tudsz rá előfizetni. A részvétel részleteit a befizetés után elküldjük az e-mail címedre.

 

Helyszín és időpont:

2024.07.08. - 15:00

Online