Aarhus University: Mérnöki kar előadás

2019.12.12.


Ha gondolkozol a dániai továbbtanuláson, itt egy remek lehetőség, hogy személyesen találkozz Dánia egyik legjobb egyetemének mérnöki karával, Budapesten. Szó lesz mesterképzésekről, támogatásokról, tandíjról, diákéletről és a jelentkezési procedúráról egyaránt. Ha mérnöki mesterképzést keresel, itt a helyed! A részvétel ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel, regisztráció szükséges.

Aarhus University BSS

Magyarországra látogat Dánia egyik legjobb egyeteme, az Aarhus University gazdasági kara. Ennek apropóján az egyetem képviselője előadást tart a tandíjmentes alap- és mesterképzésekről, dániai lehetőségekről, diákéletről. Az Aarhus Unviersity világ szinten a top 100-ban található!

Ha mesterképzést keresel külföldön tandíjmentesen egy top egyetemen az elektonika, programozás, mechatronika, építészet vagy biotechnológia területén, mindenképpen gyere el!

Az eseményen részt vesznek a StudyGuide és SCEDA külföldi felsőoktatási szakértői is, akik szintén segítenek az informálódásban.

Az előadást az Aarhus University mérnöki karának képviselője tartja.

Az előadás témái:

  • Az Aarhus University mérnöki mesterképzései
  • Diákszállás, diákélet, diákmunka
  • Tandíjak, támogatások
  • Felvételi és jelentkezés

Az Aarhus University mérnöki karának mesterképzései

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de előzetes regisztráció szükséges a nagy érdeklődésre való tekintettel:

Regisztráció


Időpont és helyszín:

2019.12.12. 17:00 - 18:30
Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.

Ha mások is Veled tartanak, kérünk Ők is regisztráljanak, nem regisztrált vendégeket a limitált helyek miatt sajnos nem tudunk beengedni.

Hitelesítés


Helyszín és időpont:

2019.12.12. - 17:00

Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.