Absalon University College online előadás

2022.01.31.


Az egyik utolsó lehetőség tandíjmentesd dániai továbbtanulásra! Hallgasd meg az Absalon University College előadását!

Regisztrációs űrlap az oldal alján!

absalon-logo-sceda

 

Dánia egyik legszemélyesebb egyeteme a StudyGuide szervezésében tart előadást január utolsó napján. Szó lesz a tandíjmentes képzésekről, támogatásokról, diákéletről és a jelentkezési procedúráról egyaránt. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

Az előadáson részt vesznek az Absalon University College képviselői, akik bemutatót tartanak az egyetemről, képzésekről, felvételiről és anyagiakról, illetve a StudyGuide és SCEDA szakértői, akikől magyar nyelven is lesz lehetőség kérdezni. A díjmentes előadásokat délután tartjuk, iskolaidő után, hogy biztosan részt tudj venni.

Dánia 2021-ben a világ 3. legerősebb felsőoktatása, amely tandíjmentesen várja a magyar diákokat alap- és mesterszinteken egyaránt. Az Absalon University College Dánia egyik legszemélyesebb alkalmazott tudományok egyeteme, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a személyes oktatásra, ahol a diákokat név szerint ismerik és segítik egyéni fejlesztésüket. Egyedi lehetőség, hogy az egyetem indít angol nyelvű Nemzetközi tanárképzést és Biotechnológiai szakokat is.

absalon111

Az előadás főbb témái:

  • Az Absalon University College képzései
  • Tandíjmentesség, támogatási lehetőségek, ösztöndíjak
  • Az Absalon University College
  • Jelentkezés, felvételi és segítség
  • Diákvárosok és campusok
  • Szálláskeresés, kollégiumok, szállásgarancia

Az  online előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi űrlapon. Az előadás linkjét elküldjük e-mailen 24 órával a kezdés előtt.

Regisztráció


Időpont és helyszín:

2022.01.31. 17:00 - 18:30
Online


Ha mások is Veled tartanak, kérünk Ők is regisztráljanak, nem regisztrált vendégeket a limitált helyek miatt sajnos nem tudunk beengedni.

Hitelesítés


Helyszín és időpont:

2022.01.31. - 17:00

Online