IELTS Academic - Workshop és Konzultáció

2024.01.09.


IELTS Academic workshop és konzultáció azok számára, akik IELTS nyelvvizsgára készülnek. Az órák 100%-ban online lesznek megtartva és tartalmaznak mindent, ami a felkészüléshez szükséges; típusfeladatokat, próbavizsgát, személyes segítséget, konzultációt. Az órákat tapasztalt angol tanár tartja, aki évek óta ezzel foglalkozik. Az időtartam 2 hét, összesen 5*2 tanóra, amelyből az utolsó személyes konzultáció és tanácsadás.

Megrendelés űrlap az oldal alján.

IELTS

Kinek szól ez a tréning?

A külföldre jelentkező diákoknak, akik szeretnének megfelelően felkészülni az IELTS Academic nyelvvizsgára.

Hol lesz megtartva és mit foglal magába?

Az órák 100% online futnak és tartalmaznak 5*2 óra tutorialt és személyes (online) konzultációt a szakértő tanárral, illetve online támogatást. 

Az online workshopon és tutorialokon a diákok megismerhetik a nyelvvizsga szerkezetét, felépítését, szintjeit és azt, hogy nekik milyen szintet kell teljesíteni a sikeres továbbtanuláshoz. Megtudhatják, milyen elvárások vannak az egyes szinteken, hogyan, milyen feladatokból épül fel a vizsga. A tanfolyam egyik fő célja, hogy sikeresen alkalmazható gyakorlati segítséget és tippeket adjon, korábbi vizsgafeladatok bemutatásával és megbeszélésével.

A résztvevők kérdéseikre azonnal választ kapnak és megtudhatják, hogy hogyan tudnak a legeredményesebben felkészülni a vizsgára. Megismerhetik a vizsgán alkalmazott értékelési szempontokat és kritériumokat.

A  workshopon minden résztvevő kap segédanyagokat, vizsgafeladatokat, illetve egy teljes vizsgasort személyre szabott kiértékeléssel. A részvétel ajánlott mindazoknak, akik rövid idő alatt szeretnének gyakorlatiasan felkészülni a nyelvvizsgára.

A tanfolyam felépítése:

IELTS Workshop, Tutorial és Konzultáció - 10 óra (kiegészíthető)

 • 1-2.óra: A vizsga felépítésének, szerkezetének, értékelési rendszerének bemutatása, a felkészüléshez szükséges segédanyagok ismertetése
  A tanulók megismerhetik a vizsga jellemzőit, és azt, hogy milyen típusú feladatokat tartalmaz.
 • 3-4. óra: Hogyan készüljünk az íráskészséget mérő feladatokra?
  A tanulók részletesen megismerhetik az IELTS nyelvvizsgán előforduló feladattípusokat, gyakorlatias és hasznos tanácsokat kapnak ezek elkészítéséhez, pl. esszéírás
 • 5-6.óra Az IELTS vizsga olvasott szövegértést és hallás utáni szövegértést mérő feladatainak részletes bemutatása korábbi vizsgafeladatok segítségével, hasznos tanácsok az ezekre való felkészüléshez
 • 7-8. óra: Az IELTS vizsga szóbeli része, a vizsgatémák és az egyes feladatok bemutatása, a szóbeli vizsgával kapcsolatos elvárások
 • 9-10.óra: Egyéni óra
 • Az órák folytatólagosan kiegészíthetők akár magánórákkal is

Az órák során a tanulók több gyakorló feladatot és egy teljes vizsgasort kapnak, ezeket kijavítva visszakapják az egyéni óra előtt.
Az egyéni órán lehetőség lesz ezek megbeszélésére, illetve egy szóbeli próbavizsgára és annak kiértékelésére. 
Minden tanuló személyre szabott segítséget kap a vizsgára való sikeres felkészüléshez.

Indulási időpontok a legalásó űrlapon találhatóak.

Az órákat az iskolai tanórák utánra időzítettük, hogy mindenki részt vehessen rajtuk. Kedden és csütörtökön kerülnek megtartásra 18:30-tól. Az utolsó konzultációs óra egyéni időpont-megbeszélés alapján történik.

A tanfolyam ára: 

  Alapár Admission csomaggal Integration csomaggal Completion csomaggal
IELTS Workshop és konzultáció 44.490 Ft. 40.000 Ft. 37.800 Ft. 35.600 Ft.
 • Folytatólagos vagy egyéni órák egyéni megbeszélés alapján

Az utalási adatokat a feliratkozás után elküldjük a részletekkel.

Az Admission csomagot rendelők 10% kedvezményt kapnak a díjból. Az Integration csomag mellé 15%, a Completion csomaghoz 20% kedvezmény jár a díjból.

Csomagjaink és szolgáltatásaink

Hogy kell jelentkezni?

A workshopot megrendelni az első űrlapon lehet.

Ezután (vagy ha a workshop része az Integration vagy Completion csomagodnak) a lenti, második űrlapon lehet a kiválasztott időpontra/turnusra jelentkezni.

Ezek után küldjük a részvételhez szükséges részleteket, információkat.

Helyszín és időpont:

2024.01.09. - 18:30

100% online