Tandíjmentes Mesterképzések Skandináviában - Online

2024.02.15.


Regisztrálj ingyenes online előadásunkra és ismerd meg a Dániában és Svédországban elérhető tandíjmentes mesterképzéseket, helyi egyetemek részvételével! Az előadásokon kérdezhetsz is a résztvevő egyetemektől, akik bemutatják a helyi felsőoktatási rendszereket, egyetemeket, elérhető mesterképzéseket, tandíjmentességet, támogatásokat, de lehetőség lesz kérdezni a StudyGuide nemzetközi felsőoktatási szakértőitől is. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrációs űrlap az oldal alján!

3m

Külföldön szeretnél mesterképzésen továbbtanulni? Regisztrálj, hogy első kézből, személyesen tudj informálódni a tandíjmentes Svédország és Dánia felsőoktatásáról!

Az online előadásokon szó lesz az egyetemekről, tandíjmentességről, mesterképzésekről, támogatásokról,diákszállásokról, felvételiről, követelményekről. A kérdéseidet közvetlenül az egyetemek képviselőinek és diákjainak teheted fel, de jelen lesznek a StudyGuide nemzetközi felsőoktatási szakértői is.

A dán és svéd oktatási rendszer a világ élvonalába tartozik, top5-ben szerepel az oktatási világranglistán és tandíjmetenes mesterképzésekkel várja a magyar diákokat. Ha mesterképzést keresel külföldön, Európa legversenyképesebb, legrangosabb és legkeresettebb felsőoktatásaival ismerkedhetsz meg és szerezhetsz információkat elsőkézből, közvetlenül az egyetemektől.

A webináriumokon részt vesz a StudyGuide csapata is, hogy magyar nyelven is támogassa a diákokat és szülőket az eligazodásban. Mi a StudyGuide-nál több mint 13 éve foglalkozunk nemzetközi felsőoktatással, így már több ezer magyar diáknak segítettünk a külföldi továbbtanulásban és tanácsadásban. Ha bármi kérdésed merül fel a rendezvény során, ott leszünk, hogy megválaszoljuk!

Aarhus University - Természettudományi, Márnöki és Informatikai kar - top100 egyetem a világrangsor alapján

 

Jönköping University - gyakorlati oktatás, 1 éves mesterképzések is

 

Az előadásokon közvetlen információt szerezhetsz az alábbi témákban:

- Dánia és Svédországa felsőoktatása
- Ösztöndíjak, támogatások, tandíjak, kedvezmények
- Elérhető mesterképzések, egyetemek
- Felvételi és jelentkezési procedúra, követelmények, határidők, bekerülési esélyek
- Diákvárosok, diákélet
- Szállások, kollégiumok
- Diákmunka lehetőségek

Természetesen ezen témakörökön kívül is érdeklődhetsz személyre szabottan közvetlenül az egyetemeknél vagy a StudyGuide munkatársainál!

Időpont és helyszín:

2024. február 15., Csütörtök, Online

Előadások:
16 óra - Jönköping University, Svédország
17 óra - Aarhus University, Dánia - Természettudományi kar

A részvétel teljes mértékben ingyenes, viszont regisztráció szükséges az alábbi űrlapon. A részvételi linket elküldjük a regisztráció után.

Helyszín és időpont:

2024.02.15. - 16:00

Online