Motivációs levél írás tréning Dániába, Hollandiába és Svédországba

2020.10.05.


Dániába, Hollandiába vagy Svédországba jelentkezel és bizonytalan vagy a motivációs levél írását illetően? A motivációs levél a jelentkezés folyamán ugyanannyit számít mint az érdemjegyek, ezért fontos azt jól megírni! A kurzust hivatásos angol nyelvi tanár tartja, aki évek óta foglalkozik ilyen tanfolyamokkal, így minden szükséges tudásra szert tehetsz mint a formai mind a tartalmi követelmények tekintetében. A kurzus magában foglal 1.5 óra tutorial training-et és egy 45 perces személyes konzultáció, ahol a tutorialok alapján megírt leveledet ellenőrzitek és átbeszélitek.

personal statement iras anglia training

Kinek szól ez a training?

A Dániába és Hollandiába jelentkező diákoknak, akik szeretnék a motivációs levelüket profi szakértő segítségével megírni és ellenőrizni.

Hol lesz tartva és mit foglal magába?

A kurzus 100% online fut és tartalmaz 1.5 óra tutorialt, 45 perc személyes (online) konzultációt a szakértő tanárral és online támogatást. 

Az órák folyamán a résztvevő megismerheti a motivációs levél célját, szerkezetét, hogy mit tartalmazzon, valamint azt is, miért fontos egy jól megírt motivációs levél.

Tippeket, hasznos tanácsokat és segítséget kap a saját motivációs levele megírásához, melyet a képzés végén kijavítva visszakap.

A képzés, egyéni jellege miatt, teljesen személyre szabott, így a résztvevő igényeihez igazodik, rövid idő alatt hozzásegíti az elvárt szintű motivációs levél megírásához.

Megtanulod:

 • A motivációs levél felépítését
 • Mit írj és mit ne írj bele
 • Hogyan tedd személyessé
 • Mire harapnak az egyetemek?

A tanfolyam felépítése
Motivációs levél írására felkészítő tanfolyam (Tanfolyam időtartama 3 óra)

 • 1. óra: A motivációs levél céljának, stílusának és jellemzőinek ismertetése
  A tanulók megismerhetik a motivációs levél szerkezetét és felépítését.
 • 2. óra: A motivációs levél egyes bekezdéseinek részletes megbeszélése, motivációs levelek bemutatása, a motivációs levelekben gyakran előforduló hasznos kifejezések áttekintése
 • 3. óra: Egyéni óra, melyen minden tanuló lehetőséget kap személyes konzultációra, és az általa megírt, motivációs levél megbeszélésére.
  A motivációs levelet a tanulók megírják, és kijavítva, megjegyzésekkel ellátva visszakapják az egyéni óra előtt.

Mikor lesz tartva?

Az első tutorial kedden indul (ezt online tudod megnézni) és a training vége péntek., hogy még időben le tudd adni a tökéletes motivációs leveled a UniversityAdmission rendszerébe. A tutorialok hétfőn és szerdán 17:30-tól lesznek, míg a személyes alkalom megbeszélés alapján, amikor neked is megfelel.

Alkalmak:

kedd - 17:30

csütörtök - 17:30

Utolsó alkalom egyénileg.

Mennyibe kerül és hogy kell fizetni?

25.490 Ft. a teljes kurzus díja, ezt utalással lehet kifizetni a kurzus indulása előtt, erről hétfőn küldünk információt az itt feliratkozóknak. 
A részvétel feltétele a megkezdett jelentkezés a StudyGuide és SCEDA-nál (UniversityAdmission regisztráció).

A tanfolyam az Integration és Completion csomaggal rendelkező diákok számára díjmentes.

Hogy kell jelentkezni?

A lenti online jelentkezési űrlappal tudsz jelentezni, ami után elküldjük neked e-mailben a részleteket.

Regisztráció


Időpont és helyszín:

2020.10.05. 17:30 - 18:15
100% Online

Ha mások is Veled tartanak, kérünk Ők is regisztráljanak, nem regisztrált vendégeket a limitált helyek miatt sajnos nem tudunk beengedni.

Hitelesítés


Helyszín és időpont:

2020.10.05. - 17:30

100% Online