Oxford Placement Test felkészítő tanfolyam

2020.10.05.


Ha Dániába készülsz és szeretnél felkészülten részt venni az Oxford Placement Test-en, itt a lehetőség! Felkészítő tanfolyamot indítunk, mely során tapasztalt angol tanár mutatja be a teszt felépítését, elvárt szinteket és típusfeladatokat. A tanfolyam időtartama egy hét (3 alkalom) és 100%-ban online lesz.

oopt oxford placement test budapest

Kinek szól ez a tanfolyam?

A Dániába jelentkező diákoknak, akik szeretnének megfelelően felkészülni a Dániában elfogadott Oxford Online Placement Test-re, amely a legtöbb egyetemnél kiváltja a nyelvvizsgát.

Hol lesz tartva és mit foglal magába?

A kurzus 100% online fut és tartalmaz 3*1 óra tutorialt, próbatesztet és személyes (online) konzultációt a szakértő tanárral aki kiértékeli a próbatesztet, illetve online támogatást. 

Az online felkészítő tanfolyamon a diákok megismerhetik az Oxford nyelvi teszt szerkezetét, felépítését, szintjeit, és azt, hogy nekik milyen szintet kell teljesíteni a sikeres továbbtanuláshoz. Megtudhatják, milyen elvárások vannak az egyes szinteken, hogyan, milyen feladatokból épül fel a vizsga. A tanfolyam egyik fő célja, hogy gyakorlati, sikeresen alkalmazható segítséget és tippeket adjon, korábbi vizsgafeladatok bemutatásával és megbeszélésével.

A diákok kérdéseikre azonnal választ kapnak, és információkat, hogyan tudnak minél jobban felkészülni a vizsgára. Megismerhetik a vizsgán alkalmazott értékelési szempontokat és kritériumokat.

A tanfolyamon minden résztvevő kap segédanayagokat, vizsgafeladatokat, illetve egy teljes vizsgasort személyre szabott kiértékeléssel. A tanfolyam ajánlott mindazoknak, akik viszonylag rövid idő alatt szeretnék megismerni a letenni kívánt nyelvi tesztet és gyakorlatiasan felkészülni rá.

A tanfolyam felépítése
OOPT vizsgára felkészítő tanfolyam (Tanfolyam időtartama 3 óra)

  • 1.óra: Az első órán a tanulók hasznos információkat kapnak a vizsga felépítéséről, értékelési rendszeréről és arról, hogy milyen típusú feladatokat tartalmaz. Ennek az órának része a felkészüléshez szükséges segédanyagok ismertetése is.
  • 2. óra: A második órán részletesen megbeszéljük az egyes vizsgafeladatok jellemzőit, és korábbi vizsgafeladatok bemutatásán keresztül a tanulók segítséget kapnak abban, hogyan érdemes a vizsgára felkészülni.
    Minden tanuló kap egy teljes vizsgasort, amit majd az egyéni órán beszélünk meg.
  • 3. óra: Egyéni óra, melyen minden tanuló lehetőséget kap személyes konzultációra, és általa az elkészített próbavizsga részletes kiértékelésére

Mikor lesz tartva?

A kurzus kedden indul és kedden illetve csütörtökön 16:30-tól lesz megtartva online.

kedd - 16:30

csütörtök - 16:30

Utolsó alkalom egyénileg.

Mennyibe kerül és hogy kell fizetni?

20.490 Ft. a teljes kurzus díja, ezt utalással lehet kifizetni a kurzus indulása előtt, erről hétfőn küldünk információt az itt feliratkozóknak. 

A részvétel feltétele a megkezdett jelentkezés a StudyGuide és SCEDA-nál (UniversityAdmission regisztráció).

A tanfolyam árából az Integration csomaggal rendelkező diákok 10%, míg a Completion csomaggal rendelkező diákok 20% kedvezményt kapnak.

Hogy kell jelentkezni?

A lenti online jelentkezési űrlappal tudsz jelentezni, ami után elküldjük neked e-mailben a részleteket.

Regisztráció


Időpont és helyszín:

2020.10.05. 16:30 - 17:15
100% Online

Ha mások is Veled tartanak, kérünk Ők is regisztráljanak, nem regisztrált vendégeket a limitált helyek miatt sajnos nem tudunk beengedni.

Hitelesítés


Helyszín és időpont:

2020.10.05. - 16:30

100% Online