Oxford Placement Test - Workshop és Konzultáció

2020.11.24.


Ha Dániába készülsz és szeretnél felkészülten részt venni az Oxford Placement Test-en, itt a lehetőség! Worshopot és gyakorlást indítunk, mely során tapasztalt angol tanár mutatja be a teszt felépítését, elvárt szinteket és típusfeladatokat. A workshop időtartama egy hét (3 alkalom), magában foglal személyes konzultációt és 100%-ban online lesz.

Megrendelés űrlap az oldal alján.

oopt oxford placement test budapest

Kinek szól ez a workshop?

A Dániába jelentkező diákoknak, akik szeretnének megfelelően felkészülni a Dániában elfogadott Oxford Online Placement Test-re, amely a legtöbb egyetemnél kiváltja a nyelvvizsgát.

Hol lesz tartva és mit foglal magába?

A workshop 100% online fut és tartalmaz 3*1 óra tutorialt, workshopot, próbatesztet és személyes (online) konzultációt a szakértő tanárral aki kiértékeli a próbatesztet, illetve online támogatást. 

Az online workshopon  a diákok megismerhetik az Oxford nyelvi teszt szerkezetét, felépítését, szintjeit, és azt, hogy nekik milyen szintet kell teljesíteni a sikeres továbbtanuláshoz. Megtudhatják, milyen elvárások vannak az egyes szinteken, hogyan, milyen feladatokból épül fel a vizsga. A workshop egyik fő célja, hogy megismertesse a diákot az Oxford teszt felépítésével, típusfeladataival és hogy ismertesse a hatékony felkészülés lehetséges módjait.

A diákok kérdéseikre azonnal választ kapnak, és információkat, hogyan tudnak minél jobban felkészülni a vizsgára. Megismerhetik a teszten alkalmazott értékelési szempontokat és kritériumokat.

A workshopokon minden résztvevő kap segédanayagokat, vizsgafeladatokat, illetve egy teljes vizsgasort személyre szabott kiértékeléssel. A részvétel ajánlott mindazoknak, akik viszonylag rövid idő alatt szeretnék megismerni a letenni kívánt nyelvi tesztet és gyakorlatiasan felkészülni rá.

A tanfolyam felépítése
OOPT Worshop - 3 óra

 • 1.óra: Az első órán a tanulók hasznos információkat kapnak a vizsga felépítéséről, értékelési rendszeréről és arról, hogy milyen típusú feladatokat tartalmaz. Ennek az órának része a felkészüléshez szükséges segédanyagok ismertetése is.
 • 2. óra: A második órán részletesen megbeszéljük az egyes vizsgafeladatok jellemzőit, és korábbi vizsgafeladatok bemutatásán keresztül a tanulók segítséget kapnak abban, hogyan érdemes a vizsgára felkészülni.
  Minden tanuló kap egy teljes vizsgasort, amit majd az egyéni órán beszélünk meg.
 • 3. óra: Egyéni óra melyen minden tanuló lehetőséget kap személyes konzultációra, és általa az elkészített próbavizsga részletes kiértékelésére
 • Lehetőség van folytatólagos órákat is venni, egyéni megbeszélés alapján

Indulások:

 • 2020. november 24. - kedd
 • 2020. december 8. - kedd
 • 2021. január 5. - kedd
 • 2021. január 26. - kedd
 • 2021. február 16. - kedd
 • 2021. március 9. - kedd
 • 2021. március 30. - kedd

 

Az órákat az iskolai ranórák utánra időzítettük, hogy mindenki részt vehessen és kedden és csütörtökön kerülnek megtartásra 16:30-tól kedden és csütörtökön. Az utolsó konzultációs óra egyéni időpontmegbeszélés alapján történik. Az utolsó konzultációs óra egyéni időpontmegbeszélés alapján történik. A megrendelés után itt tudsz regisztrálni az induló alkalmakra, de fontos, hogy előbb a megrendelést töltsd ki az oldal alján, ha még nem rendelted meg a szolgáltatást.

A tanfolyam ára: 

  Alapár Admission csomaggal Integration csomaggal Completion csomaggal
Oxford PT - Workshop és Konzultáció 22.750 Ft. 20.475 Ft. 18.440 Ft. 17.900 Ft.
 • Folytatólagos vagy egyéni órák egyéni megbeszélés alapján

Az utalási adatokat a feliratkozás után elküldjük a részletekkel.

Az Admission csomagot rendelők 10% kedvezményt kapnak a díjból. Az Integration csomag mellé 15%, a Completion csomaghoz 20% kedvezmény jár a díjból.

Csomagjaink és szolgáltatásaink

Hogy kell jelentkezni?

A lenti online jelentkezési űrlappal tudsz jelentezni, ami után elküldjük neked e-mailben a részleteket. A megrendelés után itt tudsz regisztrálni az induló alkalmakra, de fontos, hogy előbb a megrendelést töltsd ki ha még nem rendelted meg a szolgáltatást.

Helyszín és időpont:

2020.11.24. - 16:30

100% Online