Oxford Placement Test - Workshop és Konzultáció

2021.03.09.


Ha Dániába készülsz és szeretnél felkészülten részt venni az Oxford Placement Test-en, itt a lehetőség! Workshopot indítunk, mely során tapasztalt angol tanár mutatja be a teszt felépítését, elvárt szinteket és típusfeladatokat. A workshop 100%-ban online lesz, az időtartama egy hét (3 alkalom), amely magában foglal egy személyes konzultációt is.

Megrendelés űrlap az oldal alján.

oopt oxford placement test budapest

Kinek szól ez a workshop?

A Dániába jelentkező diákoknak, akik szeretnének megfelelően felkészülni a Dániában elfogadott Oxford Online Placement Test-re, amely a legtöbb egyetemnél kiváltja a nyelvvizsgát.

Hol lesz tartva és mit foglal magába?

A workshop 100% online fut és tartalmaz 3*1 óra tutorialt, workshopot, próbatesztet és személyes (online) konzultációt a szakértő tanárral aki kiértékeli a próbatesztet, illetve online támogatást. 

Az online workshopon  a diákok megismerhetik az Oxford nyelvi teszt szerkezetét, felépítését, szintjeit, és azt, hogy nekik milyen szintet kell teljesíteni a sikeres továbbtanuláshoz. Megtudhatják, milyen elvárások vannak az egyes szinteken, hogyan, milyen feladatokból épül fel a vizsga. A workshop egyik fő célja, hogy megismertesse a diákot az Oxford teszt felépítésével, típusfeladataival és hogy ismertesse a hatékony felkészülés lehetséges módjait.

A diákok minden kérdésükre választ kapnak, és minden szükséges információ elhangzik azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnak minél jobban felkészülni a vizsgára. Megismerhetik a teszten alkalmazott értékelési szempontokat és kritériumokat.

A workshopokon minden résztvevő kap segédanyagokat, vizsgafeladatokat, illetve egy teljes vizsgasort személyre szabott kiértékeléssel. A részvétel ajánlott mindazoknak, akik viszonylag rövid idő alatt szeretnék megismerni a letenni kívánt nyelvi tesztet és gyakorlatiasan felkészülni rá.

A tanfolyam felépítése
OOPT Workshop - 3 óra

  • 1.óra: Az első órán a tanulók hasznos információkat kapnak a vizsga felépítéséről, értékelési rendszeréről és arról, hogy milyen típusú feladatokat tartalmaz. Ennek az órának része a felkészüléshez szükséges segédanyagok ismertetése is.
  • 2. óra: A második órán részletesen megbeszéljük az egyes vizsgafeladatok jellemzőit, és korábbi vizsgafeladatok bemutatásán keresztül a tanulók segítséget kapnak abban, hogyan érdemes a vizsgára felkészülni.
    Minden tanuló kap egy teljes vizsgasort, amit majd az egyéni órán beszélünk meg.
  • 3. óra: Egyéni óra, melyen minden tanuló lehetőséget kap személyes (online) konzultációra, ahol az elkészített próbavizsga részletes kiértékelésére kerül sor.
  • Lehetőség van folytatólagos órákat is venni, egyéni megbeszélés alapján

Indulások:

  • 2021. március 9. - kedd és csütörtök
  • 2021. március 23. - kedd és csütörtök

 

Az órákat az iskolai tanórák utánra időzítettük, hogy mindenki részt vehessen rajtuk, 16:30-tól kedden és csütörtökön. Az utolsó konzultációs óra egyéni időpont-megbeszélés alapján történik. A megrendelés után itt tudsz regisztrálni az induló alkalmakra, de fontos, hogy előbb a megrendelést töltsd ki az oldal alján, ha még nem rendelted meg a szolgáltatást.

A tanfolyam ára: 

  Alapár Admission csomaggal Integration csomaggal Completion csomaggal
Oxford PT - Workshop és Konzultáció 22.750 Ft. 20.475 Ft. 18.440 Ft. 17.900 Ft.
  • Folytatólagos vagy egyéni órák egyéni megbeszélés alapján

Az utalási adatokat a feliratkozás után elküldjük a részletekkel együtt.

Az Admission csomagot rendelők 10% kedvezményt kapnak a díjból. Az Integration csomag mellé 15%, a Completion csomaghoz 20% kedvezmény jár a díjból.

Csomagjaink és szolgáltatásaink

Hogyan tudsz jelentkezni?

A lenti online jelentkezési űrlappal tudsz jelentkezni, ami után elküldjük neked e-mailben a részleteket. A megrendelés után itt tudsz regisztrálni az induló alkalmakra de fontos, hogy előbb a megrendelést töltsd ki ha még nem rendelted meg a szolgáltatást.

Helyszín és időpont:

2021.03.09. - 16:30

100% Online