Tanulj Külföldön Kiállítás - Holland, dán és svéd egyetemek Budapesten!

2022.10.14.


Gyere el ingyenes kiállításunkra és ismerd meg személyesen Hollandia, Dánia és Svédország egyetemeit! A rendezvényen találkozhatsz a résztvevő egyetemekkel, akik bemutatják a helyi felsőoktatási rendszereket, egyetemeket, elérhető képzéseket. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrációs űrlap az oldal alján!

landingpage_kép_kiállítás

Külföldön szeretnél tanulni? Gyere el, hogy első kézből, személyesen tudj informálódni Hollandia, Dánia és Svédország felsőoktatásáról!

Az eseményen szó lesz az egyetemekről, tandíjakról, ösztöndíjakról, diákszállásokról, elérhető képzésekről és mindenről, amire kíváncsi vagy. A kérdéseidet közvetlenül az egyetemek képviselőinek teheted fel.

A dán, holland és svéd oktatási rendszer a világ élvonalába tartozik, mindegyik ország a top10-ben szerepel az oktatási világranglistán. Míg a dán és svéd felsőoktatás teljes mértékben tandíjmentes, az alacsony holland tandíjak mellé diákhitel és kedvezmény is igényelhető. Akár alap, akár mesterképzést keresel, Európa legversenyképesebb, legrangosabb és legkeresettebb felsőoktatásaival találkozhatsz!

A helyszínen előadásokat is tartanak az egyetemek képviselői és diákjai, ahol hasznos információkat szerezhetsz, és felteheted a kérdéseid is. Az előadások időbeosztását és a résztvevő egyetemek listáját a regisztrációt követően, e-mailen küldjük el az esemény előtt.

A kiállításon részt vesz a StudyGuide és SCEDA csapata is, hogy magyar nyelven is támogassa a diákokat és szülőket az eligazodásban. Mi a StudyGuide-nál több mint 10 éve foglalkozunk nemzetközi felsőoktatással, így már több ezer magyar diáknak segítettünk a külföldi továbbtanulásban. Ha bármi kérdésed merül fel a rendezvény során, ott leszünk, hogy megválaszoljuk!

A kiálíltáson minden egyetem mindkét nap tart előadást, amin online is lehetőség van részt venni!

Résztvevők listája és az előadások programja

A kiállításon közvetlen információt szerezhetsz az alábbi témákban:

- Dánia, Hollandia és Svédország felsőoktatása
- Ösztöndíjak, támogatások, tandíjak, kedvezmények
- Elérhető szakok, képzések, egyetemek alap- és mesterszinten
- Felvételi és jelentkezési procedúra, követelmények, határidők, bekerülési esélyek
- Diákvárosok, diákélet
- Szállások, kollégiumok
- Diákmunka lehetőségek

Természetesen ezen témakörökön kívül is érdeklődhetsz személyre szabottan közvetlenül az egyetemeknél vagy a StudyGuide munkatársainál!

Az eseményen regisztráció után lehetőség van diákként, szülőként, akár csoportosan is részt venni.

A kiállítás 2 napon kerül megrendezésre, pénteken és szombaton is várjuk az érdeklődőket 13 és 18 óra között. Iskolai igazolást tudunk kiállítani a látogatás idejére ha esetleg iskolaidőben érkeznél.

Időpont és helyszín:

2022. október 14. - Péntek, 13 és 18 óra között

2022. október 15. - Szombat, 13 és 18 óra között

Actor Hotel, 1094 Budapest, Viola utca 10.
Google Maps

A részvétel teljes mértékben ingyenes, viszont regisztráció szükséges az alábbi űrlapon. Osztályok és csoportok regisztrációját az info@eustudy.eu címen lehet jelezni.

 

A rendezvény szervezője az EU Study. EU Study Adatkezelési irányelvek és ÁSZF.

Helyszín és időpont:

2022.10.14. - 13:00

Actor Hotel, 1094 Budapest, Viola utca 10.