Tanulj Svédországban Napok- Svéd egyetemek előadásai

2022.02.17.


Több svéd egyetem is előadást tart február 17-én magyar diákok számára, hogy megismertessen a világ egyik legjobb felsőoktatásával és az ott elérhető tandíjmentes képzésekkel alap- és mesterszinteken. Regisztrálj az eseményre, és ismerd meg lehetőségeid! A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

Regisztrációs űrlap a lap alján!

study in sweden week studyguide

A Tanulj Svédországban Napok online előadás-sorozatának célja, hogy közelebb hozza hozzád a tandíjmentes svédországi továbbtanulás lehetőségét ingyenesen. Az előadásokon részt vesznek az adott egyetemek képviselői, akik bemutatót tartanak az intézményről, képzésekről, felvételiről és anyagiakról, illetve a StudyGuide és SCEDA szakértői, akiktől magyar nyelven is lesz lehetőség kérdezni.

FIGYELEM! A Jönköping University előadása előben is meghallgatható a Soter-Line Oktatási Központ 38-as termében. Cím: 1073 BP., Erzsébet Krt. 7.

Svédország a világ 5. legerősebb felsőoktatása és tandíjmentesen várja a magyar diákokat alap- és mesterszinteken egyaránt.

Az előadások témái:

 - A svéd felsőoktatási rendszer (top5, tandíjmentes)

- Felvételi és jelentkezés Svédországba

- Az adott egyetem alap- és mesterképzései

- Szálláskeresés és diákmunkakeresés

- Egyetemvárosok

- Svéd nyelvtanulási lehetőségek

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi űrlapon. Az előadás linkét elküldjük e-mailen 24 órával a kezdés előtt.

Helyszín és időpont:

2022.02.17. - 16:00

Online - A linket elküldjük a regisztráció után, 24 órával a kezdés előtt