Még nem késtél le a dán jelentkezésről!


  • 2021.02.22
Még nem késtél le a dán jelentkezésről!

Még nem késtél le a dán jelentkezésről, tehát, ha most foglalsz egy díjmentes online/személyes konzultációra időpontot, még le tudjuk adni a jelentkezésed a március 15.-i határidőig.

Miért pont Dánia? Mert…

  • a világ harmadik legrangosabb felsőoktatása,
  • gyakorlatorientált képzéseken vehetsz részt,
  • nemzetközi kapcsolatokra tehetsz szert,
  • tandíjmentesen tanulhatsz.

Ahhoz, hogy legkésőbb március 15.-ig leadjuk a jelentkezésed, érdemes most jelentkezned egy díjmentes online/személyes konzultációra, ahol felmérjük az igényeidet és a lehetőségeidet. Egy csomagmegrendelést követően, regisztrálunk a saját jelentkezési rendszerünkbe, amivel meg is kezdjük a teljes jelentkezési folyamatot. Azért is elengedhetetlen, hogy még most megtedd az első lépéseket, mert több dokumentumot is igényelned kell az iskoládtól, ami ebben a helyzetben nem megy a leggyorsabban…

Fontosnak tartjuk, hogy az összes jelentkezést gondosan leellenőrizzük, annak érdekében, hogy ezekben ne legyen hiba, vagyis hogy egyenes út vezessen téged Dániába! Jól hangzik? Jelentkezz!

A csomagjaink

Három csomagunk közül választhatsz, melyek különböző szolgáltatásokat tartalmaznak és már 20.000 Ft-tól elérhetőek.

Az alap (Admission) csomag 3 konzultációt, egy Oxford Pacement Tesztet, - ezt nyelvvizsga helyett is elfogadják Dániában – illetve a feltöltött dokumentumok ellenőrzését és a jelentkezés nyomon követését is tartalmazza.

A középső (Integration) csomag kiegészül egy motivációs levélíró workshop-pal és szállás + munkakeresés workshop-pal is.

A legnagyobb (Completion) csomagunk tartalmát olyan diákoknak javasoljuk, akik Non-partner egyetemre adnák be a jelentkezésüket. Azonban még igénybe vehetsz egy célnyelvi, - vagyis dán – képzést, amivel megkönnyíted a munkakeresést. Ráadásul ebben a csomagban még egy karriertanácsadáson is részt vehetsz, ahol egy hivatalos karriertanácsadó szakpszichológus méri fel azt, hogy milyen terület és ezen belül milyen szak illene hozzád, hogy ezzel is megkönnyítsük a választásodat.

További szolgáltatásainkat itt találod: https://studyguide.eu/szolgaltatasok

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bátran az info@studyguide.eu címen!