Master of Sciences

Az MSc, azaz Master of Sciences képesítések segítségével a diákok egy reál szakterület specialistáivá válhatnak. Az itt kapott diploma jelentősen nagyobb értékkel bír, mint az azt megelőző BSc szakképesítés, viszont megszerzéséhez is jóval specifikusabb tudásra van szükség. A képzések átlagos hossza 1,5-2 év, kreditértékük változó, de általában 120 ECTS körüli.

Master of Sciences


StudyGuide csapata kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerének köszönhetően 13 ország 68 felsőoktatási intézményének több mint 8000 képzését forgalmazza.
Minden a StudyGuide által népszerűsített szak része a bolognai rendszernek, így elvégzésükkel nemzetközileg elfogadott ECTS pontok gyűjthetőek.

A bolognai rendszernek köszönhetően a világ bármely táján lehetőség van egy meglévő Bachelor diploma folytatására, azaz egy MA vagy MSc képesítés megszerzésére. Ez az úgynevezett mesterfokozat felel meg a „régi” rendszer egyetemi oklevelének.

Az MSc, azaz Master of Sciences képesítések segítségével a diákok egy reál szakterület specialistáivá válhatnak. Az itt kapott diploma jelentősen nagyobb értékkel bír, mint az azt megelőző BSc szakképesítés, viszont megszerzéséhez is jóval specifikusabb tudásra van szükség. A képzések átlagos hossza 1,5-2 év, kreditértékük változó, de általában 120 ECTS körüli.

Tekintsd meg az összes képzést, használd a jobb oldali szakkeresőt!

Regisztráció a jelentkezési rendszerbe

A regisztráció ingyenes és nem jár kötelezettségel, ugyanakkor kinyitja előtted az európai felsőoktatás kapuját!

Böngéssz 13 ország 50 intézményének kínálatában és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbeket!

 

Ha több információra vagy kíváncsi az mesterképzésekkel kapcsolatban, kérlek használd az információkérés űrlapot!

StudyGuide szolgátatások, csomagok, árak