StudyGuide Kaució és UCAS díj


A StudyGuide kínálatában megtalálható összes képzésre a jelentkezőknek egyszeri, 20 000 HUF-os (azaz húszezer Forintos) kauciót kell fizetni amely összeg közvetítési díjként is szolgál. A befizetett kaució összegét a StudyGuide az első külföldön teljesített szemeszter után teljes összegben visszatéríti.

Befizetése után a jelentkezőnek lehetősége van Oxford Online Placement / TESA teszten részt venni, maximálisan 3 alkalommal, továbbá elérhetőek lesznek számára a StudyGuide információnyújtási és jelentkezéskezelési szol-gáltatásai.

Az Egyesült Királyságba jelentkezőknek egy 24 angol font-os (kb. 9000 ft.) plusz díjat szükséges fizetniük, mely összeg az Angol Központi Jelentkezési Rendszer regisztrációs díja. Csak egy angliai szak megjelölése esetén a díj 18 font (kb. 6700 ft). Ez az összeg nem visszaigényelhető. A UCAS díj teljes egészében az angol jelentkezési rendszerhez kerül továbbításra. A UCAS díj vissza nem térítendő.

A külföldi szemeszter elvégzésére a kaució befizetését követő 1 évben (12 hónap) van lehetőség, mely időtartam alatt sikertelen felvétel esetén lehetőség van jelentkezni keresztféléves képzésekre, illetve a következő szeptemberi tanévre is.

Az átutalást az online jelentkezés előtt kell intézni, melyre lehetőség van banki utalással vagy a nyelvi tesztek alkalmával készpénzben. Bizonyos esetekben a kauciót a nyelvi teszt során is be lehet fizetni, ezt mindig feltüntetjük az adott vizsgaidőpontnál.


A jelentkezés akkor számít érvényesnek, amikor a kaució (+ angol regisztrációs díj) befizetésre került!


Átutalási adatok

Balance Universal Kft
HUF (forint) utalás:
OTP Bank HU86 11711003 21469295 (csak forint utalásokhoz)

EUR utaláshoz:
OTP Bank HU33 11763110 43503881
BIC/SWIFT: OTPVHUHB

GBP utaláshoz:
Unicredit Bank
HU95 10918001-00000062-58970043
SWIFT/BIC: BACXHUHB
FONTOS!
Megjegyzés rovatba: Jelentkező neve + StudyGuide Kaució / Angliába: StudyGuide Kaució + Regisztrációs díj

Regisztráció a jelentkezési rendszerbe

A regisztráció ingyenes és nem jár kötelezettségel, ugyanakkor kinyitja előtted az európai felsőoktatás kapuját!

Böngéssz 13 ország 50 intézményének kínálatában és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbeket!