University of Sunderland

A University of Sunderland színvonalas oktatásával, gyakorlati szemléletével és nem mellesleg tengerparti campusával vált a tanulók egyik kedvencévé. Az egyetem nagy figyelmet fordít a hallgatói tapasztalatra, széleskörű szabadidős tevékenységeket és külföldi tanulási lehetőségeket biztosítanak.

University of Sunderland


A 20,000 diákkal büszkélkedő University of Sunderland színvonalas, gyakorlatias oktatásával, kritikus gondolkodásra nevelésével és a kreativitás pártolásával vívja ki a népszerűségét a hallgatók körében. A tanulói elégedettséget jól példázza, hogy a Whatuni Student Choice Awards 2019-es választásán a diákok a University of Sunderland-ot a 131 indulóból a 16. helyre választották a „University of the Year” kategóriában.


Az egyetem szoros együttműködésben áll az állami és privát szektorral, részben ez az oka, hogy az itt végzett hallgatók több mint kilencven százaléka elhelyezkedik a diploma megszerzését követő hat hónapon belül. Az elmúlt években 130 millió fontot fektettek be a fejlesztésekbe, azaz az egyetem felszereltsége kitűnő.

University_of_Sunderland
A University of Sunderland két városban rendelkezik campussal, A Newcastle-től 20 percnyire lévő tengerparti Sunderland-ben egy campussal a város központjában, és eggyel a folyóparton. Sunderland gazdag történelmén és jó elhelyezkedésén kívül arról is híres, hogy az Egyesült Királyságban itt az egyik legalacsonyabb a megélhetés költsége. A városi campus ad otthont az adminisztrációs irodának, könyvtárnak és a sport központnak, valamint művészeti és design képzéseiknek, és természettudományi és egészségügyi szakaiknak. A folyóparti St Peter’s campuson üzleti, jogi, turizmus, tanár- és társadalomtudományi képzéseiken tanulhattok, valamint a médiaoktatás központja található itt. A campuson mozi, TV stúdió és közösségi rádióállomás működik. A National Glass Centre-ben pedig üveg design és innováció folyik. Az informatikai központban több mint 200 számítógép áll a diákok rendelkezésére.

A Londonban található campusuk Canary Wharf pénzügyi negyedhez közel helyezkedik el, és üzleti, pénzügyi, turizmus és egészségügyhez kapcsolódó képzések tanulhatók itt.


Több mint ötven különböző sportklub és társaság működése biztosítja a diákok számára a szabadidős elfoglaltságot és az ismerkedést. Emellett úgynevezett „buddy scheme” és „peer support scheme” segíti az új tanulók beilleszkedését, és az egyetemen való kiigazodást.


Támogatják a hallgatók külföldi tanulását Erasmus és egyéb cserediák partnereik segítségével.

 

Amennyiben további információkat szeretnél kapni az egyetemről, keress minket az  info@studyguide.eu címen!