Bucks New University

A Buckinghamshire New University egy angol állami egyetem Buckinghamshire megyében, azon belül High Wycombe és Uxbridge nevű településeken. A környéket Chiltern Hills mesés vidéki tájai ölelik körbe. Egy átszervezést követően immár az összes előadást (a nővérképzést kivéve) a fő kampuszban, High Wycombe-ban tartják meg. Az egyetem számos szakmára célzott diplomát és tanulási lehetőséget kínál: bárki tanulhat például pilótának, zenei menedzsernek, ruha- vagy bútoriparosnak egyaránt, de az is talál kedvére való szakot, akit a kultúra, a közigazgatás vagy az információs menedzsment érdekel. A – rövidebb nevén – Bucks New nyújtja jelenleg a legkomolyabb nővérképzést Londonban. Az intézménynek sok felnőtt tanulója van, legtöbben a Buckinghamshire régióból érkeznek. A város központja sétatávolságra van, London pedig egy rövid vonatútra.

Bucks New University


Miért a Bucks?

Karrierfókuszú programok

A megszerezhető diplomák az ország legizgalmasabb munkáltatóbarát képzéseit foglalják magukban. Az intézmény kapcsolati tőkéinek hála a diákok érdekes előadásokon vehetnek részt és izgalmas vendégek beszámolóit hallgathatják meg, továbbá a szakmai gyakorlatok elismert cégeknél zajlanak és a diákoknak kirándulások során mutatják meg a legfontosabb látnivalókat. A kurzusok célja, hogy a munkavállalási készségek fejlesztésével a diákok be tudjanak kapcsolódni a vállalkozásokba és az üzleti világba.

 

A kreativitási lista élén

2013-ban – a Which? University kérdőíve alapján – a Bucks elnyerte az ország egyik legkreatívabb egyeteme címet. Ezzel elismerték az intézmény jelentős szerepét a művészetek, a zene, a színház, a tánc és a képzőművészet terén, úgyhogy aki ezeken a területeken kíván végzettséget szerezni, nem kell tovább keresgélnie.

Bucks New University

Kiváló felszereltség

A Bucks modern épületére és az új berendezésekre összesen 100 millió fontot fordítottak.

 

Londonhoz és a Heathrow repülőtérhez közeli elhelyezkedés

A High Wycombe-ban található főépület vonattal csak 25 percre van a fővárostól, és 30 perc autózásra a Heathrow repülőtértől.

Jelentkezés

Szállás

Az Accommodation Service (azaz az iskola szálláskereső szolgáltatása) különféle lakóhelyeket és szobákat ajánl, úgyhogy mindenki megtalálja a magának való otthont. Első évben a nebulók számára garantálnak helyet a „student halls” épületben.

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A Buckinghamshireben találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: New Bucks University szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy a info@studyguide.eu címen!

A Buckinghamshire New University által kínált képzések