Tanulj Svédországban Hét- A Jönköping University online előadása

2020.10.29.


Ingyenes online előadást és konzultációt tartunk a Jönköping University-vel, Svédország legnemzetközibb egyetemével, mely a világ harmadik legerősebbjének számító svéd felsőoktatás jeles képviselője. Szó lesz angol nyelvű, tandíjmentes alap- és mesterképzésekről, felvételiről, kollégiumokról, munkakeresésről. Az előadást a StudyGuide és SCEDA munkatársai és a Jönköping University nemzetközi osztályának vezetője, Eric Freid tartják online. Lehetőség lesz online konzultációra is, hogy közvetlenül feltehesd kérdéseid a svédországi továbbtanulással kapcsolatban.

Regisztrációs űrlap az oldal alján!

Study In sweden cover smaller

Külföldön tanulnál tovább? Nem szeretnél tandíjat fizetni, mégis a világ egyik legerősebb (top3) felsőoktatásában szerznél nemzetközi diplomát? Ismerd meg Svédország felsőoktatását!

Október 29-én és 30-án megrendezésre kerül a Study in Sweden Days 2020, mely során több svéd egyetem tart ingyenes online előadást és konzultációt, köztük a nagy hírű Jönköping University.

A Jönköping University több éve képviselteti magát Magyarországon, így az évek során a legkeresettebb svéd egyetem lett hazánkban. A magas szintű mérnöki és gazdasági képzések mellett elérhetőek egészségügyi és pedagógiai szakok is, tandíjmentesen, angol nyelven.

Az előadás témái:jonkoping university logo

- A svéd felsőoktatási rendszer (top3)

- Felvételi Svédországba

- A Jönköping University alap- és mesterképzései (tandíjmentes)

- Szálláskeresés és munkakeresés

- Jönköping mint diákváros

Az egyetem minden képzése tandíjmentes az EU duákok számára.


Előadást tart a StudyGuide felősőoktatási szakértő csapata és a Jönköping University svéd képviselője, aki bemutatja az egyetemet és tandíjmentes angol nyelvű szakokat az üzleti, mérnöki és egészségügyi karokon.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi űrlapon. Az előadás linkét automatikusan elküldjük e-mailen.

Helyszín és időpont:

2020.10.29. - 17:00

Online - A linket elküldjük a regisztráció után, 24 órával az előadás előtt.