Nottingham Trent University

Áttekintés A Nottingham Trent University (NTU) éves szinten több, mint 26,000 diákot vonz világszerte 100 országból. Alapelvük szerint a diákok elégedettsége és személyes fejlődése mindennél előrébb való, amely mind a foglalkoztatási rátájukban (93% a diplomát követő 6 hónapon belül), mind pedig a hallgatók karrierkilátásaiban tetten érhető.

Nottingham Trent University


A kiemelkedően modern berendezésre, az újszerű oktatási technológiák bezetetésére és a szállások kialakítására több, mint 350 millió angol fontot fordítottak. Ez a környezet inspirálja és segíti a hallgatókat, hogy a választott iparágukban releváns tapasztalatot szerezzenek.

A szociális élet és a sport egyformán értékeltek Nottingham városában. Az egyetem több mint 70 sportklubbal rendelkezik, valamint számtalan közösséggel, saját tv csatornával, rádióadóval, magazinnal, és számítógépes játékfesztivállal is.

undefined

Miért válaszd Nottingham Trent University-t?

  • A diplomák legfőbb célja a munkaadóknak való megfelelés. Ennek érdekében az egyetem számos szakmai gyakorlattal, valamint modern, ipari berendezésekkel rendelkezik.
  • A diplomások több, mint 93%-a elhelyezkedik a diploma megkapását követő 6 hónapon belül
  • Remek ipari kapcsolatok (Santander, Experian, Boots, Paul Smith, L’Oreal, GlaxoSmithKline)
  • Nottingham egy népszerű diákváros, melynek 260,000 fős 60,000 tanuló.
  • Rengeteg bár és étterem ahol dolgozni lehet.
  • Több mint 200 partnerintézmény a világ 35 országában
  • Kiemelkedő sporteredmények

Jelentkezés

Szállás

A Nottingham Trent University minden, őket első helyen megjelölő diákja számára garantál kollégiumi elhelyezést a felsőoktatása első évében. Minden szállás önellátó, de az iskola számos kantinnal és kávézóval rendelkezik

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A Nottinghamben találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: Nottingham Trent University szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy a info@studyguide.eu címen!

A Nottingham Trent University által kínált képzések