Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

Regisztráció

Az itt elküldött regisztráció az első lépése a külföldi felsőoktatásba való jelentkezésnek. A regisztráció és maga a jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár, bármikor dönthetsz úgy hogy megszakítod a jelentkezési folyamatot mindenféle következmény nélkül.

A lap kitöltése után adataid rögzítjük és e-mailben megkapod a belépési kódodat amely a jelentkezés folyamán állandó marad. Bejelentkezés után első lépésként ki tudod választani a megjelölendő szakokat. Ne feledd hogy maximum 6 szakot választhatsz összesen, viszont tetszőleges számú országban.

Figyelj a prioritási sorrendre, amely országonként lesz értelmezve, tehát előfordulhat hogy egyszerre több ország intézményeibe is felvételt nyersz. Ilyenkor te döntheted el melyik lehetőséget választod. A szakok kiválasztása után a dokumentumok feltöltése következik. Amikor ezzel készen vagy, SUBMIT-eld a jelentkezésed. Ekkor munkatársaink átnézik a feltöltött papírjaid és ha mindent rendben találnak, azt továbbítják a megjelölt egyetemeknek.

A belső rendszer neve UniversityAdmission és angol nyelvű.

A regisztrációdat csak mi látjuk, azt csak a te beleegyezéseddel (SUBMIT) küldjük tovább az egyetemeknek.

Fenntartjuk a jogot hogy hiányosságok, javítani valók, jótanácsok tekintetében felvegyük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

Már regisztrálva vagy a UniversityAdmission rendszerébe? Lépj be hogy lásd a jelentkezésed!
Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!
Iratkozz fel!