University of Essex

Áttekintés A University of Essex egy összetartó, támogató és befogadó közösség, mely intenzív nemzetközi szemlélettel rendelkezik. 130 országból érkező több mint 12,000 diákjával Anglia és a világ egyik legnemzetközibb iskolája, mely a világ intézményeinek top 2%-ában foglal helyet.

University of Essex


Oktatásuk kutatásfókuszú, az ország egyik legjobb politikai karával és az Egyesült Királyság 20 legjobb kutatóegyetemének egyikeként (negyedik hellyel a társadalomtudományok terén) folyamatosan törekednek a világ jobbátételére.

Az iskolát diákjai is nagyra értékelik. A University of Essex Anglia diákelégedettségi listáján már harmadik éve van a top 10-en belül, így bármelyik karukon is tanulnál, a környék legboldogabb diákjaival leszel körülvéve.

undefined

Amennyiben kalandra vágysz, ismereteid egy év külföldi tanulmánnyal is gyarapíthatod. Ezzel megismerhetsz egy új kultúrát, kihívásra találsz és az elhelyezkedési esélyeidet is növeled, miközben az egyetem átvállalja a tandíjaidat is.

Jelentkezés

Szállás

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban.

A University of Essex campusai területén találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: University of Essex szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy a info@studyguide.eu címen!

A University of Essex által kínált képzések