University of South Wales

Áttekintés A University of South Wales 2013-ban alakult, a University of Glamorgan és a University of Wales, Newport összeolvadásából.

University of South Wales


A University of South Wales a brit és a nemzetközi felsőoktatás egyik legfőbb alakja. Akár a diplomások elhelyezkedését, a kutatás erősségét vagy a régióhoz való gazdasági, szociális és kulturális hozzájárulását vesszük alapul, az egyetem messze többre képes, mint az elődei.

Az iskola összesen három campussal rendelkezik, Cardiffban, Pontypriddben és Caerleonban. Minden campus egy egyedülálló diákközösség, mely remek atmoszférával rendelkezik. Ezeken a helyeken a diákok mindent megtalálhatnak, amire szükségük van: az osztálytermeket, a könyvtárakat, az éttermeket és bárokat, valamint a barátokat, akikkel az időt hasznosan tölthetik.

 

Legfőbb erősségek

  • A képzés befejezte után a diákok 94%-a munkába áll.
  • Együttműködés a legfőbb munkáltatókkal. Példák: British Airways, a General Electric, Sony, Tata, BBC, NHS, valamint a helyi hatóságok.
  • A diákok vállalkozói vágyainak ösztönzése, startupok és egyetemi cégek támogatása.
  • A University of South Wales 33,000 diákjával az Egyesült Királyság egyik legnagyobb, és Wales legnagyobb felsőoktatási intézménye.
  • Folyamatos befektetések új létesítményekbe
  • Magas szintű diáktámogatás
  • Elkötelezettség a művészetek iránt. Nemzetközileg elismert filmiskola, ipari szintű animációs létesítmények, közvetítőstúdiók, remek elismertség a színházdesign terén, díjnyertes írók és költők.
  • A University of South Wales jól ismert az alkalmazott kutatások terén. Legfőbb kutatásai az energetikát, az oktatást, a kreatív ipart és a mobilkommunikációt érintik.

Jelentkezés

Szállás

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A University of South Wales campusai területén találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: University of South Wales szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy a info@studyguide.eu címen!

A University of South Wales által kínált képzések